"OGREŠILA SAM SE O DEJANA, FILIP JE NAJVEĆI LAŽOV" Aleksandru Nikolić stiglo kajanje zbog neverstva prema Dragojeviću
Foto: Nenad Kostić

ko ne plati na mostu, plati na ćupriji

"OGREŠILA SAM SE O DEJANA, FILIP JE NAJVEĆI LAŽOV" Aleksandru Nikolić stiglo kajanje zbog neverstva prema Dragojeviću

Rijaliti -

Aleksandra Nikolić u "Zadruzi" je prevarila Dejana Dragojevića sa Filipom Carem, međutim nakon turblentnog odnosa sa zadrugarom priznala je da je Dragojević bio bolji prema njoj i da ju je držao kao malo vode na dlanu.

Aleksandra Nikolić
foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

- Rekla si da je razlika između Dejana i Filipa to što je iskren. Da li treba da verujemo u sve što Filip govori o tebi? Kakav god da je Dejan te je čuvao kao kap vode na dlanu - glasilo je pitanje.

Filip Car
foto: printscreen youtube

- Dejan Dragojević je bio bolji prema meni, ogrešila sam se o njega i nije izgovorio laž. Nijednu laž nijednu ružnu reč nije rekao o meni. Upoznao me je sa svojim bratom i porodicom, lepo se ponašao prema meni. Imali smo i mi neke naše momente, nije svaka veza idelna, ali neću prepričavati.

Dejan Dragojević
foto: PRINTSCREEN PREMIJERA

- Ispalo je da Filip iskreniji, a da je Dejan mutan i folirant - rekao je voditelj.

- Shodno onome što on priča i da mu se kose reči i dela i ove budalaštine, naravno da nije iskren, naravno da je najveći lažov i manipulator - dodala je Aleksandra Nikolić.

- Ko je iskreniji - pitao je voditelj.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen Zadruga

- Dejan - rekla je Nikolićeva.

- Ona sada na konto tih stvari koje govori da je iskren, kosi se sa onim stvarima koje je ona meni govorila. Zna ona najbolje šta je pričala i govorila, o celokupnom odnosu. Na kraju krajeva, samim tim što ovo priča i kako je vrednovala i kako se zahvalila, to govori samo o sebi. Da je Aleksandra bila ovde sa Dejanom, ukoliko sam hteo, završila bi sa mnom, nema razlike da li je on ovde ili napolju - rekao je Car.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

03:59

Aleksandra Nikolić ulazi u Zadrugu 6 bez Dejana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track