ZVEZDAN IZ ZATVORA NIJE PISAO SAMO ANI! Evo šta je SLAO njenoj ćerki IVI, nije ni čudo što je TETOVIRALA njegovo ime! ŠOK!
Foto: Kurir, ATAimages, Printscreen/Instagram

ZVEZDAN IZ ZATVORA NIJE PISAO SAMO ANI! Evo šta je SLAO njenoj ćerki IVI, nije ni čudo što je TETOVIRALA njegovo ime! ŠOK!

Rijaliti -

Milena Kačevenda, najbliža prijateljca Ane Ćurčić, bivše nevenčane supruge Zvezdana Slavnića s kojim je provela 15 godina, pokazala je hrpu pisama koje je bivši robijaš slao njenoj drugarici iz zatvora.

Kačavenda od prvog dana od kada je Ana ušla u Zadrugu raskrinkava Slavnića, koji je, prema pričama i same Ćurčićeve, maltretirao godinama nevenčanu suprugu, a koliko je upućena u celi Anin suživot sa Slavnićem, otkrila je i kod Ognjena Amidžija gde je donela Zvezdanova pisma iz zatvora. Ona je pred medijima otvorila jedno, u kojem se vidi da je Slavnić, sem Ani, pisao i svojoj postorki Ivi.

"Puno više za sve što ti kažem i govorim, mene ćeš imati dok god sam živi, bilo da budem ili ne budem sa mamom, ti si moja ćerka, mezimica i ovde kad me pita neko ja kažem da imam troje dece, tebe, Saru i Luku. Kao što sam ti rekao imaćeš tatu mamu i brata... Ja ću ti uvek biti tata"... piše između ostalog u Slavnićevom pismu Ivi, koje je Kačavenda pokazala medijima.

Zvezdan Slavnić, pisma Zvezdana Slavnića
foto: Kurir

Podsetimo, Anina ćerka Iva samo je dve godine mlađa od ljubavnice njenog nevenčanog supruga Zvezdana Anđele Đuričić. Iva je, kako je pričala Ana u Zadruzi, dete za primer, a sudeći prema njenim društvenim mrežama, ona se ranije bavila odbojkom, a koliko je bila bliska sa Zvezdanom i gledala ga kao autoriteta jeste i podatak da je jednu tetovažu posvetila Zvezdanu.

Zvezdan Slavnić, pisma Zvezdana Slavnića
foto: Kurir

kurir.rs

Bonus video:

00:48

ZVEZDAN UCENJIVAO ANINU MAJKU? Kačavenda: Pristala je na ogromnu sumu novca, ali to mu nije bilo dovoljno PRETIO I DECI?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track