JEZIVE SCENE U ZADRUZI! Zvezdan nasrnuo na Necu zbog Ane, brat skočio da ga odbrani! Obezbeđenje napravilo živi zid! SKANDAL!
Foto: Printscreen

JEZIVE SCENE U ZADRUZI! Zvezdan nasrnuo na Necu zbog Ane, brat skočio da ga odbrani! Obezbeđenje napravilo živi zid! SKANDAL!

Rijaliti -

Zadrugar i bivši robijaš Zvezdan Slavnić je nakon svađe sa Anom Ćurčić zbog reči Nenada Nece Lazića otišao do njega kako bi se fizički obračunao sa njim!

Naime, Zvezdanu je zasmetalo što je Neca konstatovao da Ana "nije dobila ništa od toga što nije poslušala majku i raskinula sa Slavnićem", pa je prvo napao Ćurčićevu da je ona kriva zbog toga što ga Neca komentariše.

Kada mu je Ćurčićeva objasnila da krivica uopšte nije njena, Zvezdan se vratio za crni sto za kojim je sedeo Neca i zapretio mu da ga više ne komentariše, ali pošto Lazić nije hteo to da mu obeća, Slavnić ga je gađao u glavu.

Kada je to video njegov brat blizanac Peca Lazić, skočio je kako bi ga odbranio i gurnuo je Slavnića, zbog čega se Zvezdan zaleteo na njega kako bi ga prebio!Zadrugari su se odmah isprečili između njih da ih razdvoje, a zatim je uletelo obezbeđenje.S obzirom na to da agresija Zvezdanu nije strana, te da mu nije prvi put da nasrće na učesnike, gledaoci su burno reagovali što se moglo primetiti prema komentarima.

"Da nije obezbeđenja bilo Peca bi rešio Homera Simpsona, kao kung fu panda", "Peca je kralj ove sezone! Najveća mu*a u kući!", "Bravo Neco i Peco, svaka vam čast! Recite krimosu sve što narod misli", "Neca i Peca jedine muškarčine sa mu*ima! Ko bi na početku to mislio!? Bravo!", "Peca najveći muškarac tamo!", "Vidi Mokinog upišanka... Na decu poleteo, a deca sa mu*ima do poda!", "Babun matori se zaleteo na Necu, pa brat odma reakcija! Bravo za burazera, od danas navijam za Pecu!", "Vidite finog Petrućija kako udara nogom Necu, ma marš bre", "Ja reko ovaj Petrući dobar lik kad ono takav mamlaz da nemam reči. Pao mi u očima skroz", "Peco, Bog si" - bili su samo neki od komentara.

kurir.rs

Bonus video:

00:02

Zvezdan Slavnić gurnuo Anđelu Đuričić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track