ANA IZDALA ĆERKU, A ONA JU JE PREKLINJALA! Ćurčićka jecala zbog Ive, zaklela joj se pre rijalitija pa pljunula po njenoj želji
Foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

ljuta

ANA IZDALA ĆERKU, A ONA JU JE PREKLINJALA! Ćurčićka jecala zbog Ive, zaklela joj se pre rijalitija pa pljunula po njenoj želji

Rijaliti -

Ana Ćurčić otkrila je da je ćerki Ivi dala zakletvu da će u rijalitiju ostati samo mesec dana, što je pogazila.

Ćurčićeva je rekla da je ćerka sigurno ljuta na nju zbog izdaje, a toliko su povezane. Pored toga, pre ulaska u Zadrugu, Iva je majku preklinjala da ne krene putem suočavanja sa Zvezdanom Slavnićem, ali je ona nije poslušala i sada ju je stiglo kajanje.

- Samo hoću da se isplačem! Nisam dobro! - kukala je Ana.

- Šta ti je? Pričaj sa mnom, molim te - upitala je Zorica.

Ana Ćurčić
foto: Printscreen Zadruga

- Plačem zbog deteta, mnogo mi je teško! Ljuta je na mene, ja sam nju slagala! Ja sam joj rekla da ću biti samo mesec dana, da nikada neću ništa spomenuti, ljuta je, veruj mi! Sigurno! Nema šanse, dva meseca ništa, ne znam ni da li je sve u redu sa njom, ljuta je sigurno! Znaš li koliko je ona mene molila, ovako me je preklinjala, da ne idem, znaš koliko me je molila i plakala, ovo je malo kako ja sad plačem, da se zakunem u nju i u njih, i sve sam - rekla je Ana.

- Ona je ista ja, zato se i plašim, ti ne znaš kako je ona osetljiva za mene. Mi smo bukvalno creva, znaš koliko smo povezane... Mnogo - jecala je Ana.

kurir.rs

Bonus video:

01:16

Ovako bije Ana Ćurčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja