"UBIO BIH I DETE I TEBE" Zvezdan uživo PRETIO šta bi uradio da ga je Ana prijavila za nasilje, pomenuo i njenu decu JEZIVE REČI
Foto: Pritnscreen

"UBIO BIH I DETE I TEBE" Zvezdan uživo PRETIO šta bi uradio da ga je Ana prijavila za nasilje, pomenuo i njenu decu JEZIVE REČI

Rijaliti -

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić nastavili su sa žustrom raspravom, a tom prilikom dotakli su se i njene dece.

- Ove njene priče ne mogu da prođu ovde. Ti si mogla da odeš od mene, da pokupiš decu i odeš u p**ku lepu materinu. Mogla je da ode u policiju i da se zaštiti- govorio je Zvezdan.

- Kako da ode u policiju kada bi tada ispala cinkaroš? To je, kako pričate, jedno od vaših glavnih kodeksa - pitao je novinar.

Zvezdan Slavnić
foto: Printscreen

- Jeste, ja bih verovatno jurio nju i decu da ih odstranim - govorio je Slavnić.

- Kada sam mogla da odem, šta si rekao mom detetu pre nego što si ušao u Zadrugu,kada si je gađao flašom? Lažovčino jedna, kada je rekla da će da zove policiju, šta si joj rekao? Šta bi bilo sa mnom da sam zvala poliiciju?- pitala je Ana.

- Ubio bih i tebe i dete, sve bih vas pobi o- ironično je govorio Zvezdan.

-Šta bi bilo - ponavljala je Ana. - Ne bi ništa bilo - rekao je Zvezdan.

- Ubio bi me od batina - dobacila je Ana.

- Četiri godine sam bio u zatvoru, ako imaš nekoga ko te maltretira nećeš sedeti kod kuće i miriti se sa tom osobom? Pustićeš svoju decu sa njim, da bude sa njima. Bio sam im i drug i otac i majka i maćeha, sve sam bio toj deci - vikao je Zvezdan.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

kurir.rs

Bonus video:

00:44

Moka Slavnić se javno obratio sinu Zvezdanu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track