HITNO IZVEDEN IZ ZADRUGE! Evo šta se desilo sa Zvezdanom pošto je pretio da će sebi prerezati GRKLJAN, s njim je proveo NOĆ
Foto: Pritnscreen

užas!

HITNO IZVEDEN IZ ZADRUGE! Evo šta se desilo sa Zvezdanom pošto je pretio da će sebi prerezati GRKLJAN, s njim je proveo NOĆ

Rijaliti -

Zvezdan Slavnić je pretio da će nauditi sebi, razbio je sto, sve lomio ispred sebe, a onda je zapretio da će prerezati sebi vrat kad ga je obezbeđenje u tome sprečilo i izvelo ga iz rijalitija.

Zvezdan je, naime, odveden iz Bele kuće kako bi se smirio. On je nekoliko sati proveo sa psihologom sa kojim je pričao i koji mu je pomogao da se smiri pre nego što se vratio u rijaliti.

Zvezdan je podsetimo, nevenčanu suprugu Anu Ćurčić prevario u Zadruzi 6 sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić. Nakon što je Ana ušla u rijaliti ne prestaju da iznose jedan o drugom skandalozne detalje iz braka. Zbog toga je između ostalog i nastao haos, jer je Ćurčićeva tvrdila da ima dokaze da ju je Slavnić fizički maltretirao, što je to njega razvesnelo.

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja. Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:44

Moka Slavnić se javno obratio sinu Zvezdanu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track