DEJAN DRAGOJEVIĆ PROGOVORIO O CRNOJ MAGIJI Poturali mu krvave majice i patike, svi sumnjali na Dalilu i mama Eminu! JEZIVI DETALJI
Foto: Printscreen YT

DEJAN DRAGOJEVIĆ PROGOVORIO O CRNOJ MAGIJI Poturali mu krvave majice i patike, svi sumnjali na Dalilu i mama Eminu! JEZIVI DETALJI

Rijaliti -

Dejan Dragojević otkrio da je nalazio krvave predmete tokom braka sa Dalilom Dragojević. Dragojević je odgovorio i na pitanje koje se mnogo provlačilo kroz njegovo učešće u rijalitiju, a to da li je Dalila Dragojević na njega bacila majku ili njena majka Emina Mujić.

- Ima te magije i dalje. Niko. Bilo je to kada je bio rijaliti i stvari koje su se tamo dešavale bile su nerealne - rekao je Dejan.

Dalila Dragojević, Emina Mujić
foto: Printscreen/Youtube

Pričalo se da je Dejan svašta pronalazio pored sebe, a sada govori i da su bile krvave majice i patike.

- Bila je priča dok je bio rijaliti, stvari koje su se izdešavale, isekao sam se čašama, kad sam video one uspomene, umotan ceo. Ja sam najviše pričao oko toga, znam oko toga, znam 90 posto, to je bilo u tom trenutku, imali su pravo da sumnjaju, neko je govorio pomiriće se, pa se to desilo, krvave majice, krvave patike, bila su čudna dešavanja. Pošalje ti svako poruku. Pogotovu astrolozi, gatare, vračare... Niko nije ni rekao da sam u islamu, a toliko su pričali o meni - ispričao je Dejan u Amidži šou.

kurir.rs

Bonus video:

00:07

Dalila i Emina Mujić konačno zajedno

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track