"ANĐELA ĐURIČIĆ POPUSTILA NA ŽIVCIMA, SVI JOJ KRIVI": Oglasila se zadrugarkina majka, progovorila o ćerkinoj aferi s Zvezdanom
Foto: Printscreen

Slađa ne da na ćerku

"ANĐELA ĐURIČIĆ POPUSTILA NA ŽIVCIMA, SVI JOJ KRIVI": Oglasila se zadrugarkina majka, progovorila o ćerkinoj aferi s Zvezdanom

Rijaliti -

Ana Spasojević je ušla u ozbiljnu raspravu sa Anđelom Đuričić. Njih dve su jedna drugoj uputile teške reči, a sve to zbog bačenog kofera. Međutim iza poznate priče, krije se i Zvezdan Slavnić.

Anina majka Slađa se oglasila i prokomentarisala čitavu situaciju.

- Oni su svi nešto napali Anu bez razloga, zbog tog kofera, koji je neko bacio ili šta već. Što bi ona sad morala da priča neke tajne, da odaje nešto ako ne mora. Kofer je samo izgovor za njihov sukob - rekla je Slađana.

Kako gledate na njihovo prijateljstvo, da li je Ana pravi prijatelj?

- Ana je bila tu za Anđelu non-stop i nikada je neće prodati. Anđela je popustila sa živcima, i onda u svakome pronalazi krivca. Ona je Anđeli odan prijatelj i sigurno joj neće zameriti za to što se desilo. Najbolje je da se distanciraju dok Anđelu ne prođu te bubice - rekla je ona.

Zvezdan Slavnić
foto: Printscreen

Odnos vaše ćerke i Zvezdana, da li tu postoje neke emocije?

- Zvezdan nju gleda samo kao Anđelinu prijateljicu, on je takođe tu za nju, kao podršku, udeli joj lepu reč. Ana u njemu vidi prijatelja zaštitnika, nikako kao ljubavnika ili nekoga sa kime bi ona bila. Ona njega ne gleda kao muškarca na taj način - kazala je.

kurir.rs/pink

Bonus video:

01:16

Ovako bije Ana Ćurčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track