GADNO DA GADNIJE NE MOŽE DA BUDE! Anđela od Zvedana tražila da joj uradi nešto ODVRATNO! Ovo niko nikad nije uradio
Foto: Printscreen Zadruga

GADNO DA GADNIJE NE MOŽE DA BUDE! Anđela od Zvedana tražila da joj uradi nešto ODVRATNO! Ovo niko nikad nije uradio

Rijaliti -

Anđela Đuričić od samog početka veze sa Zvezdanom Slavnićem šokira javnost svojim ponašanjem i izjavama, a sada je svom 22 godine starijem dečku rekla da bi želela da joj "podrigne u usta kako bi mogla da pomiriše".

Anđela je Zvezdanu brzo prešla preko izdaje i prevare sa starletom Majom Marinković, i time još jednom pogazila svoje reči da mu nikada neće oprostiti jer "ona nije kao Ana Ćurčić", Slavnićeva bivša nevenčana supruga.

Anđela Đuričić
foto: Printscreen Zadruga

Sada se Đuričićeva trudi da svaki trenutak provede sa svojim dragim, a svoju ljubav dokazuje na izuzetno neobične načine. Mlada Crnogorka je više puta lizala Zvezdanove neoprane tabane, sisala mu nožni palac, mirisala znoj ispod pazuha i gasove, a sada je tražila da joj podrigne u usta kako bi mogla da pomiriše njegov zadah.

Ovim je Anđela još jednom zgrozila javnost, a komentari na klipu koji je vrlo brzo postao viralan su se samo ređali.

"Ovako odvratne ljude u životu nisam videla", "Jadni roditelji!", "Ja bih se plašila ovakve osobe", "Još samo da ga zamoli da joj se pokaki u usta..", "Ovako odvratne ljude u životu nisam videla", "Kletva ovih prostora: Dabogda te Anđela ganjala u snu" - bili su samo neki od komentara šokiranih gledalaca, a kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja