BIZARNI NASTUP MILJANE KULIĆ U KLUBU KRIJE TAJNU! Grca u dugovima, a ovako jedino može da vrati 100.000 kazne i kockarske dugove
Foto: Prinrtskrin

BIZARNI NASTUP MILJANE KULIĆ U KLUBU KRIJE TAJNU! Grca u dugovima, a ovako jedino može da vrati 100.000 kazne i kockarske dugove

Rijaliti -

Miljana Kulić ne odustaje od toga da na ma koji način bude u centru pažnje, a njen nastup u zagrebačkom klubu, prema mišljenju mnogih, van svakog je ukusa.

Miljana se na sceni pojavila u prekratkoj haljini, neprestano se uvijala, čak je podigla haljinu pokušavajući da privuče pažnju publike. Međutim, umesto pozitivnih reakcija, Miljana je doživela osude i kritike.

Kulićka je inače, diskvalifikovana iz rijalitija "Zadruga", koji joj je bio jedini izvor prihoda, a pored toga što je ostala bez honorara, ona je dužna i da produkciji plati kaznu od 100. 000 evra.

Kako kaže izvor, iako nema nikakav talenat ni za igru ni za pesmu, svoje jedino rešenje Miljana je videla u tome da, da pokuša da se proda kao pevačica i na raj način vrati dugove, ali i zaradi za svoj porok - kocku.

01:13

Miljana Kulić nastupila u Zagrebu, napravila euforiju

- Miljana je očajna. Dužna je produkciji rijalitija "Zadruga" 100.000 evra, pored toga ne izlazi iz kazina u kojem troši i pare koje nema. Njena majka Marija ne zna šta će sa njom da radi. Mislila je da će moći da je kontroliše. Jedini izlaz Miljana i Marija su videle da mlađa Kulićka počne da peva po klubovima i na taj način zaradi pare i vrati dugove - rekao je izvor.

- Nakon Miljaninog nastupa u Zagrebu, komentari su jako loši i za sada je niko ne želi u svom lokalu. Samo se izblamirala. Marija čupa kosu sa glave, jer joj je ovo bio jedini plan, koji je smislila kako bi došla do para i iščupala se iz dugova. Sa druge strane, boji se da Miljana i to malo novca koji ima sada ne spiska u kazinu iz kojeg ne izlazi - naveo je izvor.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:17

Evo s kim je Miljana Kulić posle diskvalifikacije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track