VAŽILA JE ZA NAJVEĆU SVAĐALICU U ZADRUZI: Pričalo se da voli žene, prijavila dečka POLICIJI, a evo kakav život vodi sad
Foto: Printscreen

puna intrigA

VAŽILA JE ZA NAJVEĆU SVAĐALICU U ZADRUZI: Pričalo se da voli žene, prijavila dečka POLICIJI, a evo kakav život vodi sad

Rijaliti -

Mima Živković postala je poznata javnosti po svom učešću u rijaliti programu, pratile su je razne intrige, a danas se slabije eksponira u javnosti. Važila je za najglasniju svađalicu u "beloj kući", za koju su pojedini zadrugari sumnjali da voli žene.

Nakon tri godine, pored Mimine znatne vizuelne, usledile su mnoge promene i u njenom životu. Bila je neko vreme u srećnoj vezi, pa se u medijima se pojavila informacija da ju je njen dečko fizički i psihički maltretirao.

- Ne mogu da vas lažem kad ste već saznali. Istina je da sam prijavila bivšeg dečka, nisam više mogla da trpim torturu, jednostavno dečko ne može da se pomiri sa tim da više nismo zajedno. Govori mi samo ''Ti si moja ili ničija...'' preti mojim roditeljima, preti mojoj sestri. On u suštini nije loš, ali prosto ne može da se pomiri sa tim, tako da sam morala da ga prijavim. Izrečena mu je zabrana prilaska, žao mi je, vodi se kao nasilje u porodici, ali nasilja nije bilo. Dobro sam, dobro se osećam, evo me sedim da majkom na ručku. Prosto nisam mogla da trpim ucene, poruke sam pokazala policiji radi svoje bezbednosti! Jako sam se uplašila! Ne vidim ga pored sebe u budućnosti, ali mu želim svu sreću - zaključila je Mima.

Na osnovu profila na društvenim mrežama vidi se da je Mima nastavila da se bavi muzikom i da često nastupa.

kurir.rs

Bonus video:

06:58

MIMA ŽIVKOVIĆ ISKRENO: Miljković je pravi muškarac, Krunićeva labilna, a nisam htela da krenem na ANABELU! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track