OVO JE ZA DISKVALIFIKACIJU Petrući pljuvao, pretio, a onda BACIO s leđa Palčicu da je tresnula o pod svom snagom
Foto: Instagram/samo.realno6

OVO JE ZA DISKVALIFIKACIJU Petrući pljuvao, pretio, a onda BACIO s leđa Palčicu da je tresnula o pod svom snagom

Rijaliti -

Noćas je došlo do haosa između Marka Petruševića Petrućija i Predraga Lazića Pece. Petrući i Peca su se međusobno vređali, a onda je došlo i do pljuvanja.

Anastasija Stanojević Palčica je skočila Petrućiju na leđa kako bi ga sprečila da fizički napadne Pecu. Međutim, on se iznervirao, pa je zbacio Palčicu s leđa i ona je završila na zemlji.

Zadrugari su se uplašili i odmah pritrčali da joj pomognu. Snimak je postao viralan na društvenim mrežama, a mnogi komentarišu da bi Petrući trebalo da bude diskvalifikovan zbog ovoga.

Nedavno je Veliki šef posetio zadrugare i obavestio da je nulta toleranicija na nasilje u rijalitiju i da svako ko uđe u fizički okršaj, će biti momentalno diskvalifikovan.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

kurir.rs

Bonus video:

01:15

Severina na koncertu Brusa Springstina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja