MARIJA KULIĆ PREDUZELA DRASTIČNE MERE! Rešila da stane na put Miljaninom poroku pa joj POKUPILA SAV NOVAC - drama u Nišu
Foto: Printscreen/Pink

ne prestaju da privlače pažnju

MARIJA KULIĆ PREDUZELA DRASTIČNE MERE! Rešila da stane na put Miljaninom poroku pa joj POKUPILA SAV NOVAC - drama u Nišu

Rijaliti -

Bivše zadrugarke Marija Kulić i Miljana Kulić iako su napustile rijaliti "Zadruga 6", još uvek privlače pažnju medija, te se svaki njihov korak pomno prati kako od strane fanova, tako i od strane medija.

Marija je ovog puta odlučil da se baci u vode socijalnih mreža i otvori svoj TikTok nalog, gde održava komunikaciju sa svojim fanovima. Nišlijka se uključila uživo i obratila pratiocima kojima je odgovarala na goruće teme, a jedna od njih je svakako Miljanin porok- kocka.

Miljana Kulić, Marija Kulić
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Shutterstock

- Svi ste me pitali da li Miljana kocka. Evo odmah da vam kažem, ne, jer sam joj uzela sav novac - rekla je Marija u svom TikTok lajv obraćanju.

Podsetimo, Miljana Kulić nedavno je imala svoj prvi nastup u dijaspori u Austriji, a nedugo zatim napravila je skandal u hotelu, zbog čega je morao da reaguje menadžer objekta.

Kurir.rs

Bonus video:

01:13

Miljana Kulić nastupila u Zagrebu, napravila euforiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja