ANĐELA I ZVEZDAN BEŽE IZ SRBIJE?! Sele se u Švajcarsku, tamo ih čeka posao i stan! Za sve kriv pajtos iz ZATVORA
Foto: screenshot Pink tv, Shutterstock

pakuju kofere

ANĐELA I ZVEZDAN BEŽE IZ SRBIJE?! Sele se u Švajcarsku, tamo ih čeka posao i stan! Za sve kriv pajtos iz ZATVORA

Rijaliti -

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić otišli su u stan kod Moke na Novom Beogradu, a onda su sve šokirali kada su objavili sliku sa burmama na ruci dva dana kasnije.

Kako sad prenose mediji, rijaliti par navodno planira da pobegne iz Srbije i da se sklone u Švajcarsku, kod Zvezdanovog prijatelja s kojim je delio ćeliju.

Anđela Đuričić
foto: Damir Dervišagić

"Anđela je presrećna jer je sa Zvezdanom, koliko znam sa porodicom se čula, ali pošto su joj rekli da se hitno vrati u Crnu Goru ona im je rekla da ostaje pored svog dečka i da je ne zanima ništa. Njih dvoje i dalje nose burme, a rešili su da prihvate ponudu Zvezdanovog druga i da odu kod njega u Švajcarsku jer on ima slobodan stan koji će im ustupiti. Zvezdan se sa tim likom poznaje jer su bili zajedno u zatvoru i ostali su u dobrim odnosima. On će mu naći i neki posao da radi pošto su iz rijalitija izašli bez dinara. Moka ih podržava da napuste zemlju, pa je i sam odlučio da im pomogne finansijski za taj put i dao im je nekoliko hiljada evra", otkriva izvor blizak Zvezdanu.

Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić
foto: Nemanja Nikolić, Tamara Trajković, Ana Paunković

"Moka ih je posavetovao da rade na bebi i da se iz Švajcarske ne vraćaju u skorije vreme, te da tamo započnu novi život. Anđela je prihvatila sve i sada se pakuju i spremaju za odlazak, jer Zvezdan u Srbiji nije siguran. Postoji šansa da ga Ana prijavi za sve optužbe koje je do sada iznela na njegov račun, te zbog toga žele što pre da se sklone", završava izvor.

kurir.rs/star

Bonus video:

00:28

Evo šta rade Anđela i Zvezdan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track