EVO ŠTA ĆE SE SVE DEŠAVATI U FINALU ZADRUGE: Svi detalje poslednje noći rijalitija, zadrugari ne slute šta ih čeka a tek pobednika
Foto: Ruslan Grigoriev / Panthermedia / Profimedia, Printscreen

EVO ŠTA ĆE SE SVE DEŠAVATI U FINALU ZADRUGE: Svi detalje poslednje noći rijalitija, zadrugari ne slute šta ih čeka a tek pobednika

Rijaliti -

Superfinale rijaltija "Zadruga 6" održaće se u četvrtak, 8. juna, a nakon turbulentnih 10 meseci, prateći zadrugare, ljubavne slomove i emotivne ispovesti, nova snažna prijateljastva, došlo je vreme da se proglasi pobednik!

U toku superfinalne noći voditeljski tim imaće pune ruke posla, između ostalog, voditeljka Dušica Jakovljević biće vodeća uloga u studiju, gde će dočekivati kako zadrugare, tako i one učesnike koji su ispali prethodnih meseci.

Međutim, Dušica će na kraju večeri biti ta koja će proglasiti pobednika Zadruge 6 na osnovu SMS glasova.

Sa druge strane, Ivana Šopić i Darko Tanasijević imaće svoju ulogu, oni će biti zaduženi za razgovor sa porodicama i podrškom zadrugara.

Marko Đedović će imati vrlo važnu ulogu te večeri, budući da će on dočekati svakog zadrugara koji ispadne sa najmanjim brojem glasova u trenutku preseka. Prve utiske podeliće baš sa njim.

Dušica Jakovljević
foto: Printscreen/Zadruga

Ono što je sigurno jeste da će pobednik odneti glavnu nagradu 50.000 evra.

kurir.rs/republika.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track