"POKUŠAVAO SAM DA PRONAĐEM NEKU NJENU SVETLU TAČKU" Ivan Marinković opleo po Ani Ćurčić, raspitao se o njoj i imao šta da kaže
Foto: Petar Aleksić

"POKUŠAVAO SAM DA PRONAĐEM NEKU NJENU SVETLU TAČKU" Ivan Marinković opleo po Ani Ćurčić, raspitao se o njoj i imao šta da kaže

Rijaliti -

Ivan Marinković prokomentarisao je bivše cimere, drugoplasiranu Anu Ćurčić, ali i odnos sa Miljanom Kulić.

-Sve se spontano desilo, Miljana i Bebica su bili u Beogradu, mi smo kafu popili. S Marijom sam najviše u kontaktu zbog njega. Videćemo da li će on kod nas u Beograd, ili ću ih ja posetiti u Nišu da ga vidim.

Ivan Marinković, Zadruga, Pretučen
foto: Zorana Jevtić

Više puta si istakao da ti je mišljenje tvoje verenice od velike važnosti. Da li je ona pronašla neku zamerku kada je u pitanju tvoje učešće?

- Nije konkretno zamerila ništa, ali po svemu sudeći, mislim da će tek reći na čemu mi zamera. Sad mi je dobacila da nisam bio dovoljno pokvaren, poput pojedinaca, ali možda mi je i krivo jer nisam bio suroviji prema nekima.

rijaliti, Zadruga, finale, rijaliti Zadruga
foto: Petar Aleksić

Maja Marinković i Bilal Brajlović obnovili su svoju romansu, ona je otputovala kod njega u Sarajevo odakle objavljuju svoje svakodnevne aktivnosti. Kako to komentarišeš?

- Maja se folira, nju boli uvo. Uvidela je da ne može da se ubaci ni kod Janjuša, ni Cara, pa je sikoristila prostor tamo gde je moguće da bude. On je dokazao da je zelen, kako sam i sam mislio. Pokazao je da mu se emocije nisu ugasile. Ne smatram da će ostati zajedno.

Bilal Brajlović
foto: Printscreen

U rijalitiju si često protivrečio Ani Ćurčić, te je zbog toga vaš odnos bio poprilično buran. Kako je tvoje mišljenje o njoj, nakon svega?

- Dosta stvari o njenom životu sam saznao nakon što sam izašao iz rijalitija. Ne bih rekao da imam gore mišljenje nego pre, ali sam utvrdio ono što sam i mislio. Ona je jedno obično g**ance, koje je spremno ušlo u rijaliti. Pokušavao sam da pronađem neku njenu svetlu tačku, ali nisam je našao. Ona je vrlo isplanirana žena, pogotovo kada je u pitanju njen život sa Zvezdanom.

Ana Ćurčić
foto: Printscreen

Nisi bio pristalica prijateljstva Ane Ćurčić i Zorice Marković, te si isticao da će njihovom prijateljstvu ubrzo doći kraj. Da li misliš da je sada početak njihovog distanciranja?

- Jedna drugu ne mogu očima da vide. To je bio međusobni interes. Zorica nije uspela da bude ništa u rijalitiju, osim jedne podle budale, kojoj se svako smeje. Ana je tipovala Zoricu da bude njena prijateljica, kao bi njena priča otišla etar. Od toga nema ništa, vidim da je i kuma umešana tu. Ona je obično zlo!

Rat Lepog Miće i Dj Tamaris uveliko traje, na čijoj si strani?

-Tamaris je jedna obična provincijalka. Ona je propali Dj, to svako zna. Njena majka je molia Miću da popiju kafu sa njim. Mislim da sam bio gori prema njoj od njega. Bili smo dobri prema njoj dok nije počela da se druži sa Anom i Zoricom. Dokazala je da je obična klimačica glave- rekao je on.

kurir.rs/Pink.rs.

Bonus video:

09:41

Ivan Marinković - biću razočaran ako Ana pobedi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track