"TI SE PEGLAŠ ZA 100 € ZA RULET" Ivan Marinković izneo stravične tvrdnje o Ani Ćurčić: Varala je Zvezdana, moj drug je bio s njom!
Foto: Printscreen

nije birao reči

"TI SE PEGLAŠ ZA 100 € ZA RULET" Ivan Marinković izneo stravične tvrdnje o Ani Ćurčić: Varala je Zvezdana, moj drug je bio s njom!

Rijaliti -

Ivan Marinković sukobio se sa Anom Ćurčić uživo u emisijia, ne birajući reći kako bi raskrinkao bivšu nevenčanu suprugu Zvezdan Slavnića.

- Gledajte ovu teleću glavu pored nje! - kazao je Ivan Marinković u svom stilu, pokazujući na Zoricu Marković, koja je takođe bila tu.

- Ovo je toliko ponižavajuće - kazala je Ana Ćurčić.

- Ne znam da li smem da okrenem čoveka, mog prijatelja, koji je bio sa njom dok je bila sa Zvezdanom! Bila je kod njega kući posle ruleta u tržnom centru. Kockala si za 50 do 100 evra. U kockarnici se pričalo: "Nemojte da se zamerate Ani, ona ima leđa dobra, misleći na Zvezdana" - govorio je Marinković.

Ana Ćurčić
foto: Pritnscreen

- Ti manipulišeš sad kao Slavnić - rekla je Ana.

- Ti se peglaš za 100 evra napolju, da, da i da si varala Zvezdana gde god da si stigla. Znam pet muškaraca sa kojim si bila zadnjih pet godina - govorio je Ivan.

- Imala si odnose gde god si stigla za 100 evra za rulet. Sa mnogo muškaraca si bila, posle kockarnice si išla kod dečka kući da bi imala odnose sa njim! - tvrdio je sve vreme Marinković.

kurir.rs

Bonus video:

11:22

Ana Ćurčić šokirana saznanjem o kumi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track