ZVEZDAN SLAVNIĆ SAMO SEDI, MOLI I ZARAĐUJE: Evo koliko je bivši robijaš dosad uzeo PARA od fanova! SVE PO 100 € i 200 €!
Foto: Printscreen/TV Pink, Printscreen/Tik Tok

ZVEZDAN SLAVNIĆ SAMO SEDI, MOLI I ZARAĐUJE: Evo koliko je bivši robijaš dosad uzeo PARA od fanova! SVE PO 100 € i 200 €!

Rijaliti -

Zvezdan Slavnić, diskvalifikovani zadrugar i bivši robijaš, pohvalio se na društvenoj mreži Tiktok kako je zaradio od društvenih mreža i fanovi.

Kako se vidi na snimku, novčanice su pretežno od 100 evra, ali ima i od 200 i 50 evra, dok se može uočiti i neka novčanica od 200 dinara. Nije napisao koliko je dobio novca, ali koliko se može prebrojati, od fanova je dobio sigurno najmanje 2.000 evra.

- Fala bungiši od srca - piše u opisu videa.

Podsetimo, Slavnić se otkako je izašao iz Zadruge okrenuo druđtvenim mrežama, pa skoro svaku noć se uključuje na Tiktok gde se zahvaljuje pratiocima jer ga tako finansijski podržavaju.

- Hvala, ljudi, beskrajno hvala! Ljudi, spremite se, samo jako! Ljudi, ovo nije sramota, biće i narednih dana ovako, samo isto radite - ponavljao je Zvezdan Slavnić tokom noći, a komentari su se samo nizali.

Kurir.rs

Bonus video:

00:06

Ovde se krio Zvezdan Slavnić posle pljačke teške 1,3 miliona

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track