ANĐELA ĐURIČIĆ POBEGLA IZ ĐENOVIĆA: Evo gde je osvanula crnogorska MALA OD SKANDALA, pohvalila se LUKS smeštajem (VIDEO)
Foto: Printscreen

Vreme je za pisanje nove priče

ANĐELA ĐURIČIĆ POBEGLA IZ ĐENOVIĆA: Evo gde je osvanula crnogorska MALA OD SKANDALA, pohvalila se LUKS smeštajem (VIDEO)

Rijaliti -

Anđela Đuričić, koja je pre neki dan raskinula turbulentnu rijaliti vezu sa Zvezdanom Slavnićem, Đenoviće je zamenila Splitom.

Đuričićeva je osvanula na Hrvatskom primorju i pohvalila se na društvenim mrežama videom kako uživa u sunčanom jutru. Na snimku se vidi da kafu pije u luksuznoj vili sa bazenom s pogledom na more.

- Vreme je za pisanje nove priče - pisalo je na šolji iz koje je pila kafu.

Priliku da se opusti, odahne u Splitu i uživa u gradu s bogatom istorijom, omogućio joj je vlasnik Hype televizije i producent Saša Mirković, koji ju je ugostio zajedno sa celokupnom ekipom i shodno tome se potrudio da imaju poseban ugođaj i tretman.

Podsetimo, njena porodica nije odobravala vezu sa Zvezdanom, svanulo im je pošto je ostavila Zvezdana, a sugrađani su se zgrožavali njenim slobodnim ponaštanjem u rijalitiju, budući da je to veoma malo mesto i sve se znaju.

00:40

Evo gde je osvanula Anđela Đuričić

Podsetimo, Anđela Đuričić napustila je pre pet dana Srbiju i otišla u rodno mesto Đenoviće, kako bi bila sa porodicom, odakle je i raskinula sa Slavnićem.

- Na kraju sam izabrala svoju porodicu i mir, svoju budućnost i sebe na prvom mestu, samo ono što je za mene najbolje. Želim da budem prava Anđela, sa ljudima koji su me vredni. To je u krvi svakog ko je rođen ovde, ja kad odlučim, kad presečem, tu je kraj. Borim se samo za taj cilj i ne posustajem - istakla je Anđela, a zatim otkrila da sa porodicom renovira kuću i da planiraju da je prodaju. - rekla je Anđela za Hype TV.

kurir.rs

Bonus video:

00:06

Anđela Đuričić objavila prvi kadrove iz doma u Đenovićima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja