POSLE ZORICE TUŽBU SPREMILA ZA IVANA MARINKOVIĆA I ONA! Zadrugarka sa advokatom prikuplja sve dokaze, uskoro sledi SUSRET NA SUDU
Foto: Printscreen Amidži šou

ne piše mu se dobro

POSLE ZORICE TUŽBU SPREMILA ZA IVANA MARINKOVIĆA I ONA! Zadrugarka sa advokatom prikuplja sve dokaze, uskoro sledi SUSRET NA SUDU

Rijaliti -

Bivša zadrugarka, Ana Ćurčić, je spremna da ga goni Ivana Marinkovića, zbog uvreda i pretnji koje joj je uputio u emisiji, a kasnije i na društvenim mrežama.

Ivan Marinković je nedavno izneo brojne uvrede i pretnje na račun rijaliti cimerke Ane Ćurčić zbog čega je ona rešila da ga tuži.

Ivan Marinković, Ana Čurčić
foto: Zorana Jevtić, Petar Aleksić

- Tačno je, prikupljamo svu dokumentaciju i dokaze i advokat će proslediti nadležnim organima. Svašta je pričao, posle je i na društvenoj mreži Instagram nastavio da objavljuje svašta nešto. Odmah sam kontaktirala advokata nakon toga i spremamo sve, a postoji i snimak - rekla je Ana Ćurčić.

Ivan Marinković, Zorica Marković
foto: Petar Aleksić

Podsetimo, i Anina prijateljica, Zorica Marković prijavila je policiji Ivana Marinkovića zbog uvreda i pretnji koje joj je uputio iste večeri. Pevačica se oseća ugroženo i zabrinuto za svoju, ali i bezbednost svojih sinova Dejana i Ilije.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

02:49

Zorica Marković napravila haos u Vrnjačkoj Banji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track