"UZEĆE LAKU LOVU"! Otkriveni svi detalji TAJNOG dogovora Takija, Maje i Cara
Foto: Nenad Kostić, Damir Dervišagić

"UZEĆE LAKU LOVU"! Otkriveni svi detalji TAJNOG dogovora Takija, Maje i Cara

Rijaliti -

Već danima je glavna tema nova sezona “Zadruge 7”, koja je najavljena kao “Elita”, a iako će se među takmičarima naći imena poznatih pevača i bivših učesnika “Farme” i “Velikog brata”, tako ćemo i gledati nove rijaliti zvezde.

– Taki je imao želju da uđe i prošle sezone, Maja je insistirala da bude sama, a on pošto je znao na šta je sve spremna pred kamerama, te da joj treba podrška van Šimanovaca, odlučio je da se povuče. Sada to nije slučaj. Taki u rijalitiju vidi pametnu i laku zaradu, koja mu je sada neophodna, te ga ne zanima ako i Maja dobije poziv – naveo je izvor.

Maja Marinković, Taki Marinković
foto: Privatna arhiva

– Još mu veći izazov stvara što je poziv od produkcije ponovo dobio i Filip Car. Oduvek je želeo da se sukobi sa njim. Sada će imati pravu priliku.Iako se Car nedavno verio sa Aleks Nikolić i rekao da želi da se skrasi, novac će ga verovatno ubediti u suprotno.

– Car ozbiljno razmatra da provede još jednu sezonu u rijalitiju. Ove godine je bio dosta mirniji nego ranije i smatra da će ponovo moći da izgura i uzme dobar honorar. Činjenica je da drugi realan prihod novca baš i nema, te će na kraju morati da se okrene “Pinku” – navodi izvor.

Maja Marinković
foto: Printscreen

– Iz produkcije znaju da će im gledanost biti još veća ukoliko spoje Takija i Cara, kao i Maju, jer odnosi između njih odavno ključaju.

kurir.rs/blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track