ALEKS NIKOLIĆ PRAVDU TRAŽI NA SUDU! Starleta presavila tabak, prva na listi je Maja, a i njega će GONITI! Evo o kome je reč!
Foto: Petar Aleksić, Ana Paunković, Printscreen/Pink TV

NEĆE SAMO MARINKOVIĆKA PRED SUD

ALEKS NIKOLIĆ PRAVDU TRAŽI NA SUDU! Starleta presavila tabak, prva na listi je Maja, a i njega će GONITI! Evo o kome je reč!

Rijaliti -

Aleksandra Nikolić odlučila je da pravdu potraži na sudu, te je otkrila da planira da tuži njenu ljutu suparnicu Maju Marinković, ali i Kristijana Golubovića.

Aleks je najpre istakla da veruje da je Car bolna rana njene suparnice, te je tom prilikom progovorila o porukama koje je Marinkovićeva navodno uputila Filipu sa lažnog broja.

Aleksy Nikolić
foto: Printscreen Pink Tv

- Filip nema potrebu da laže. Neke stvari su previše očigledne. Za neke njene optužbe ćemo se videti na sudu. Ja više ne želim da ćutim i tolerišem. Istinu ću isterati na videlo. Ono što ja znam je da on ne laže - poručila je Aleksandra, a onda se nadovezala na Kristijana Golubovića, s kojim je od početka šeste sezone Zadruge bila na ratnoj nozi.

Kristijan Golubović, Filip Car
foto: Nenad Kostić, Nemanja Nikolić

- Što se tiče Kristijana, ono što radi je jako ružno, ali ću se i sa njim pozabaviti na Sudu, pa nek iznese dokaze, a znam da ih nema - rekla je Aleks emisiji Narod Pita.

Kurir.rs

Bonus video:

03:59

Aleksandra Nikolić ulazi u Zadrugu 6 bez Dejana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track