ZAUVEK STAVILA TAČKU NA ODNOS SA KAČEVENDOM! Ana progovorila o RATU sa BIVŠOM kumom, pa otkrila šta joj je najviše zasmetalo
Foto: Petar Aleksić

iskreno o svemu

ZAUVEK STAVILA TAČKU NA ODNOS SA KAČEVENDOM! Ana progovorila o RATU sa BIVŠOM kumom, pa otkrila šta joj je najviše zasmetalo

Rijaliti -

Ana Ćurčić otkrila je da je za svagda stavila tačku na odnos sa kumom Milenom Kačavendom.

Bivša zadrugarka otvorila je dušu u Novom vikend jutru kod Jovane Jeremić, te je tom prilikom ispričala šta joj je zasmetalo kod doskorašnje prijateljice, ali se nadovezala i na njeno učešće u rijalitiju.

- U kakvim si odnosima sada sa njom? - pitala je Jovana.

- Nismo, bile smo prijateljica, a sad smo završile kontakt. Želim sve najbolje - rekla je Ana.

- Milena je stekla veliku popularnost preko tvog imena, da li si svesna toga? - dodala je Jovana Jeremić.

Ana Ćurčić
foto: Printscreen/YouTube

- Bilo je sve kako treba, posle je prešla granicu. Neke stvari mi se nisu svidele, ona je radila kako je znala. Ona je veliki borac, kroz život se bori i za svoju decu. Ako je i bilo preko mog imena, želim joj sve najbolje - nastavila je Ana.

- Šta si naučila u "Zadruzi"? - upitala je voditeljka.

- Da više volim i cenim sebe, da ne treba da se otvaram. Naučila sam da ne treba sa svakim sedim i pričam i da i dalje verujem u ljubav. _Neću da izgubim osobinu da treba da pomognem i taj osećaj kad pomognem je prava stvar - govorila je Ana.

Ana Ćurčić
foto: Printscreen/YouTube

- Da li je Aca neko ko te najbolje poznaje? - upitala je Jovana Jeremić.

- Da, on me znao kao dete. Mi smo u duši isti, samo se to nadograđuje. On zna onu moju žensku, pravu stranu, koju mi vraća posle toliko godina. on sad boji mou dušu, bila je siva, a sad ima dosta boja - govorila je Ana.

Podsetimo, dok je Ana Ćurčić bila u rijalitiju "Zadruga", njena kuma Milena zauzela se napolju za nju, ali i iznela mnoge potresne detalje Aninog odnosa sa Zvezdanom Slavnićem, koji ju je u rijalitiju prevario sa 23 godine mlađom Anđelom Đuričić, što se bivšoj zadrugarki očigledno nije dopalo.

Kurir.rs

Bonus video:

11:22

Ana Ćurčić šokirana saznanjem o kumi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track