SANJA STANKOVIĆ SE OGLASILA NA DAN VENČANJA MATORE! Ove reči će rasplakati njenu veliku ljubav
Foto: Nemanja Nikolić, Petar Aleksić

SANJA STANKOVIĆ SE OGLASILA NA DAN VENČANJA MATORE! Ove reči će rasplakati njenu veliku ljubav

Rijaliti -

Danas će se na Svetom Stefanu u Crnoj Gori venčati Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora, a sada se oglasila Sanja Stanković koja bila u vezi sa Matorom.

- Matora i ja nismo zajedno već tri godine. Ne čujemo se i nema potrebe da se čujemo. Želim joj sve najlepše. Niti sam je kontaktirala dan pred venčanje, niti imam potrebu. Neka im je sa srećom - rekla je Sanja, a nema sumnje da Matora neće ostati imuna na ove njene reči jer je u više navrata isticala da je Sanja bila njena najveća ljubav.

Anita Stanojlović, Jovana Tomić, Sanja Stanković
foto: Petar Aleksić, Ana Paunković, Nemanja Nikolić

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora su turbulentnu vezu započele u "Zadruzi 1". I posle izlaska iz rijalitija pokušavale su nastave odnos, međutim usled brojnih turbulencija usledio je raskid i svaka je pošla na svoju stranu.

Matora je Anitu Stanojlović upoznala u "Zadruzi 7" i sa njom je odlučila da započne zajednički život, a danas će se u Crnoj Gori jedna drugoj zakleti na večnu ljubav.

Kako prenose domaći mediji, gala svadba održaće se u jednoj luksuznoj vili koja je opasana zidinama i ne može joj se prići. Noć u pomenutoj vili košta skoro 1.000 evra, a ima i ogromnu terasu.

kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:40

Matora uz tamburaše zaprisila Anitu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track