"KONJI SE MENJAJU, A KOLA OSTAJU! " Otac Matore otkrio zašto nije došao na SVADBU, pa šokirao izjavom: Evo šta kaže za Anitu
Foto: Petar Aleksić, Shutterstock

evo da li se čuo sa ćerkom

"KONJI SE MENJAJU, A KOLA OSTAJU! " Otac Matore otkrio zašto nije došao na SVADBU, pa šokirao izjavom: Evo šta kaže za Anitu

Rijaliti -

Bivše zadrugarke Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović juče su izgovorile sudbonosno "da" u Crnoj Gori, a ceremoniji su prisustvovali prijatelji, dok se roditelji nisu pojavili.

Na svadbi se samo pojavila Anitina tetka, a sada oglasio otac Jovane Tomić Matore, Hranislav Tomić, koji kaže da se sa ćerkom čuo nakon venčanja, a da Anitu još uvek nije upoznao.

Anita Stanojlović
foto: Printskrin/Instagram

Hranislav je rekao da nema vremena da razmišlja o svadbi i da ima obaveze.

- Nemam vremena da razmisljam imam druge obaveze. Nije bitno da li sam bio pozvan ili ne imam svoje obaveze. I da sam bio pozvan ne bih mogao, imao sam zakazane preglede - rekao je Hranislav, a onda je otkrio da se nakon venčanja čuo sa ćerkom, a da Anitu još uvek nije upoznao.

- Čuo sam se sa Jovanom. Anita može da bude lepa koliko hoće, ja imam ćerku. Nisam je upoznao, nije ni moja supruga. Otom potom, znate kako se kaže: "konji se menjaju, a kola ostaju".

Jovana Tomić Matora
foto: Printskrin/Instagram

Na pitanje da li Matora i Anita uskoro dolaze u Beograd, Hranislav je rekao:

- Odkud ja znam da li dolaze u Beograd, to je sve što imam da vam kažem - zaključio je Jovanin otac.

Inače, Anita je na venčanju odlučila da uzme Jovanino prezime, a tokom svečanog čina je sve vreme plakala.

Anita Stanojlović, Jovana Tomić Matora, Matora, Anita
foto: Petar Aleksić, Shutterstock, Ilustracija

Na svadbi su se pojavili Mikica Bojanić, Marko Đedović, Sandra Rešić, Stefan Karić, Ermina Pašović i drugi bivši rijaliti učesnici veselili su se pored bazena.

- Hvala vam svima što ste proslavili sa nama danas početak našeg zajedničkog života. Osećamo se zaista blagosloveno što vas imamo ovde danas sa nama, na ovom najuzbudljivijem danu našeg života. Ljubav i velikodušnost koje ste nam iskazali, nikad nisu bile tako očigledne kao danas, i zbog toga vam nikada nećemo moći dovoljno zahvaliti. Anita i Jovana - pisalo je u poruci za zvanice na venčanju.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:14

Jovana Jeremić u uskoj haljini sa dekolteom do pupka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track