"VOLIM JE, ALI..." Prvo oglašavanje Bilala nakon raskida sa Majom, javno otkrio kako se OSEĆA, pa zamolio sve za jedno (FOTO)
Foto: Ana Paunković

izneo sve što mu je na duši

"VOLIM JE, ALI..." Prvo oglašavanje Bilala nakon raskida sa Majom, javno otkrio kako se OSEĆA, pa zamolio sve za jedno (FOTO)

Rijaliti -

Maja Marinković i Bilal Brajlović stavili su tačku na svoju vezu, a sada se Bilal na društvenim mrežama prvi put oglasio.

On je objavo njihov zajednički snimak iz rijalitija na kom je napisao da Maju i dalje voli, ali da je kraj njihovoj vezi.

Bilal Brajlović
foto: Printscreen Instagram

- Ne zovite me, na ovu temu se neću oglašavati. Želim joj sve najlepše, volim je ali je kraj. Više ovo ne komentarišem - napisao je Bilal.

Podsetimo, kako se navodi, on je Marinkovićevu izbacio iz kuće u Sarajevu, ali Maja nije želela da komentariše tu situaciju.

Maja Marinković, Bilal Brajlović
foto: Ana Paunković

- Ne bih preterano komentarisala tu temu, ja sam trenutno u Beogradu. On je dobar dečko, ne želim ništa loše da kažem za njega, ali mi smo dva sveta, nismo se pronašli u nekim stvarima, ne bih ulazila u detalje. Svakako da ne postoji zla krv između nas, ipak mi živimo dosta drugačije živote i ovako je najbolje za oboje. Želim mu sve najbolje, njemu i njegovoj porodici - rekla je Maja.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:13

Maja Marinković se snima gola

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track