OVO JE LJUBAVNO GNEZDO ANITE I MATORE: U ovom stanu razmenjuju NEŽNOSTI, pokazale su svoju intimu, sve izgleda OVAKO (FOTO)
Matora i Anita, Foto: Petar Aleksić

uživaju

OVO JE LJUBAVNO GNEZDO ANITE I MATORE: U ovom stanu razmenjuju NEŽNOSTI, pokazale su svoju intimu, sve izgleda OVAKO (FOTO)

Rijaliti -

Bivše zadrugarke Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora stupile su u gej brak na Svetom Stefanu, u Crnoj Gori, 11. jula, kada su pred matičarkom izgovorile sudbonosno "da".

Od tada, njih dve su nerazdvojne, a Anita se nedavno preselila u Beograd u stan kod Matore, zajedno sa svojim sinom Aleksejem.

Ipak, "momački" stan Jovana se potrudila da sredi i prilagodi porodici. Tako je Anita, koja se često oglašava putem lajva na Instagramu, pokazala kako izgleda njihov kutak.

Ipak, 'momački' stan Jovana se potrudila da sredi i prilagodi porodici
Ipak, "momački" stan Jovana se potrudila da sredi i prilagodi porodicifoto: Printscreen Pink Tv

Snimila je veliki, dnevni boravak, koji je povezan sa kuhinjom. Aleksej i Jovana tu provode dosta vremena i zajedno igraju društvene igre.

Spavaća soba je u belim tonovima, a na lajvu smo mogli da primetimo da je Anita već prenela igračkice za svog sina. Sve možete pogledati u galeriji ispod:

1 / 3 Foto: Printscreen/anitastanojlovic/instagram

(Kurir / Telegraf)

Bonus video:

00:52

Matora se ludo zabavlja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track