MAJA SPREMILA 4.000 € ZA NOVU OPERACIJU! Ostavila Bilala pa ide po nož! Taki šokirao: Može i MOZAK da OPERIŠE! Ovo će da poveća!
Foto: Instagram/Printscreen

ona se ne zaustavlja

MAJA SPREMILA 4.000 € ZA NOVU OPERACIJU! Ostavila Bilala pa ide po nož! Taki šokirao: Može i MOZAK da OPERIŠE! Ovo će da poveća!

Rijaliti -

Učesnica rijaliti programa "Zadruga" Maja Marinković planira da stavi implantate u zadnjicu.

Starleta je otputovala na Crnogorsko primorje, gde će odmarati sedam dana, a po povratku će imati novu operaciju jer planira da s novom pozadinom uđe u "Zadrugu elita"!

Maja Marinković
foto: Printskrin/Instagram

- Maja već duže vreme planira da stavi implantate u zadnjicu. To je htela i prošle godine, ali nije stigla zbog rijalitija, pa je rešila da se operiše ovog leta. Ona, inače, ne voli da trenira i da tako održava idealnu liniju, već joj je lakše da ode pod nož - kaže izvor i dodaje:

- Rekla mi je da će u gluteus da ugradi "okrugle silikonske implantate visokog profila". Na taj način će njen uzak struk još doći do izražaja, kao i grudi, u kojima inače ima 750 kubika silikona. Ništa drugo ne želi na svom telu da menja i rekla mi je da će se nakon ove operacije zaustaviti, ali sa njom se to nikad ne zna...

Maja Marinković
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sagovornik otkriva da je Maja pre operacije pozvala drugaricu Tamaru Đurić, koja je zbog silikona u zadnjici pre nekoliko godina jedva preživela!

- Tamara je imala komplikacije i jedva je preživela tu operaciju. Ona zna ko su najbolji stručnjaci u Srbiji za te stvari, a kod koga ne treba da se ide. Zato je Maja rešila da se operiše kod doktora kojeg joj je preporučila Tamara - završava izvor.

Maja je je potvrdila da ide na još jednu estetsku operaciju.

- Tačno je da stavljam silikone u g*zu! Na odmoru sam sa drugaricom, pa kada se vratim, to ću da uradim. Na meni je sve savršeno odrađeno i ne krijem šta sam sve operisala. Čim povećam i podignem g*zu, više ništa neću operisati - rekla je Marinkovićeva.

Maja Marinković, Radomir Taki Marinković
foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Pink TV

Njen otac Radomir Taki Marinković kaže da će podržati svoju naslednicu.

- Protivim se toj operaciji, ali neka radi šta hoće! Uvek sam je u svemu podržavao. Ako želi, može i mozak da operiše. Za mene je ona najlepša žena na svetu i ponosan sam na svoje dete. Smatram da joj ne treba ta operacija, ali ona će uvek po svom uraditi - kaže Taki.

Ova operacija košta do 4.000 evra. Ukoliko se se povećava implatima je skuplja, dok ukoliko se radi masnim tkivom je jeftinije i iznosi oko 2.000 evra.

Kurir/ Informer

Bonus video:

00:13

Maja Marinković se snima gola

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track