ANITA OTKRILA NOVE DETALJE IZ BRAKA SA MATOROM! Jovana je zbog jedne stvari dovodi do LUDILA, a onda osula paljbu po Ani Ćurčić
Foto: Printscreen

spomenula i MEDENI MESEC

ANITA OTKRILA NOVE DETALJE IZ BRAKA SA MATOROM! Jovana je zbog jedne stvari dovodi do LUDILA, a onda osula paljbu po Ani Ćurčić

Rijaliti -

Anita Stanojlović iznela je nove detalje iz njenog braka sa Jovanom Tomić Matorom, ali se dotakla i Ane Ćurčić.

Ona je na početku odmah objasnila da nema nikakvog problema u njihovom odnosu, te da je sve u redu, iako je odjeknula priča o svađi i razvodu!

Matora, Anita Stanojlović
foto: Printscreen/Instagram, Petar Aleksić

Evo, pripremamo se za medeni mesec! Uskoro putujemo Jovana i ja. Kod nas je sve u redu, ništa ne treba da se rešava, rekla je Anita.

Bivša zadrugarka se osvrnula i na to što je Jovana počela da snima lajvove za Instagram.

- Baš je počela da me nervira sa telefonom. To sam radila ja, konstantno sam bila na lajvu, pa se njoj toliko svidelo i počela je i ona. Rekla sma joj da ću baciti telefon koliko je počela da provodi vreme na njemu- dodala je ona kroz osmeh i rekla da za sada ne planira da snima i zarađuje preko Tik toka što je u poslednje vreme glavna preokupacija pojedinim zadrugarima.

Anita Stanojlović
foto: Printscreen

- Ti zadrugari mislim da su izašli sa nulom iz rijalitija pa sada po sistemu daj šta daš moraju da snimaju.

Anita se osvrnula i na Anu Ćurčić i njen lajv u kojem je najavila da ima dokaze protiv Zvezdana, njegovog oca, majke ali i bivše kume Milene Kačavende!

Ana Ćurčić
foto: Printscreen

- Pročitala sam da planira da tuži Zvezdana, pa se pitam šta je čekala do sada. Ako imaš sve te dokaze... što nešto nisi preduzela. Nisam upućena ni u sve to što se dešavalo sa njom i njenom kumom Milenom, ali čula sam da i njoj preti nekim dokazima. Ana je pokazala da nije čovek i da je sa svima samo dok ima korist. Ona je loš čovek, rekla je Anita.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

11:22

Ana Ćurčić šokirana saznanjem o kumi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja