SLOVENKI POZLILO NAKON POZIVA SA POLICIJOM: Majka Aleksandre Nikolić se TRESE zbog skandaloznog sukoba sa Anom Ćurčić!
Foto: Printscreen/Zadruga

SLOVENKI POZLILO NAKON POZIVA SA POLICIJOM: Majka Aleksandre Nikolić se TRESE zbog skandaloznog sukoba sa Anom Ćurčić!

Rijaliti -

Bivše zadrugarke Aleksandra Nikolić i Ana Ćurčić su sinoć u emisiji "Narod pita" žestoko zaratile, a kako je Nikolićeva navela, Ana joj je tokom pauze za reklame pretila. Zbog ovoga je Aleks uživo u programu pozvala policiju i prijavila Anu, te tražila patrolu nakon završetka emisije.

Kako je Ana istakla, Aleks joj je vređala ćerku i rekla je da će pozvati oca njenog deteta kako bi to rekla pred njim. U nastavku emisije, Aleks i Ana su se i dalje svađale, a Nikolićeva je otkrila da je njenoj majci Slovenki pozlilo zbog ovoga.

- Ja ne prodajem fudbalere, to je momak mog deteta - rekla je Ana.

- Kako ti izokreneš sve, arividerči. Tuto bene, uživaj - poručila je Aleks.

- Šta arividerči? Koliko si ti glupa i plitka. Uživam u tvojoj glupoći. Vidiš, kaže ona ne zna ništa o meni, a priča da zna sa kim sam bila, kako su me zvali. Čikam te da kažeš. Jedva čekam da čujem - nastavila je Ćurčićeva.- Pretiš mi opet indirektno? Neću ništa da kažem, ne želim da imam posla sa određenim ljudima. Prva tvoja glupost je što si na televiziji pozvala neke osobe da dođu ovde, da mi prete - uzvratila je Aleks.

- Zvala sam Acu, između ostalog - odgovorila je Ana.

- Koga si zvala, Acu, bivšeg muža... Kako to odjednom tvoj bivši muž ima neke ljude, kažeš: "Pošali ove tvoje ako ti ne možeš". Kakav si ti lažov, nije lepo to što lažeš. Da li najbolja majka ostavlja decu i ide u rijaliti? - govorila je Nikolićeva.

kurir.rs/republika

Bonus video:

00:15

Filip Car se veseli uz srpske pesme

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track