ANA UDARILA NA ŽANU, OTKRILA NJENO PRAVO IME! Ni ne sanjate kako se zapravo zove: Konobarice, bolje pričaj kako si se udala!
Foto: Petar Aleksić

žestok fajt

ANA UDARILA NA ŽANU, OTKRILA NJENO PRAVO IME! Ni ne sanjate kako se zapravo zove: Konobarice, bolje pričaj kako si se udala!

Rijaliti -

Ana Ćurčić, drugoplasirana učesnica "Zadruge 6", uzvratila je prozivke Žani Đorđević, svojoj doskorašnjoj cimerki iz rijalitija, budući da ju je na negativan način ove nedelje komentarisala u emisijama "Narod pita".

Ana Ćurčić
foto: Printscreen

Žana je, podsetimo, bez dlake na jeziku komentarisala ponašanje Ćurčićeve u "Zadruzi", ali i po izlasku iz rijalitija. Gledaoce je zaintrigirala svojom teorijom, zapravo ubeđenjem - da je Ana godinama varala Zvezdana Slavnića s Acom Bulićem, a njega je, takođe, komentarisala na podrugljiv način.

Žana Đorđević
foto: Printscreen

Na Žanu su se odmah ostrvile Anine fan grupe, a žestoke prozivke na račun Đorđevićeve Ćurčićeva je podelila na svom zvaničnom nalogu na Instagramu.

Ana Ćurčić, Žana
foto: Printscreen/instagram/anacurcic

- Žanino pravo ime je Radmila, čisto da se zna! Gospođa "Žana" je očito zaboravila ko je bila i šta je sve radila, dok je radila kao konobarica i htela da bude klaberka. Uzor joj je bila Jelena Krunić! Bolje neka priča kako se udala "velika dama" koja nosem para nebo i priča o Ani, koja je za nju u svakom pogledu Sveta Paraskeva i lepotica, pre svega! A tek je smešno da ona priča ko je Aca Bulić, a od svog Bobanca alijas šofera, za kog do "Zadruge" van kraja u kom drži kafić nisu znali ko je - piše u objavi.

Kurir/ Pink

Bonus video:

06:23

ZORICA MARKOVIĆ RAVEZALA JEZIK O LEPOJ BRENI: Otkrila što niko nije znao o NJIHOVOM ODNOSU! Šokirala istinom šta se dogodilo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track