GDE JE DANAS POBEDNIK 1. SEZONE "PAROVA"? Prošlo je 13 godina, skroz je drugačiji, bićete baš iznenađeni kada vidite kako IZGLEDA
Miloš Vuković Riki, Foto: Printskrin/Jutjub

vrlo zanimljivo

GDE JE DANAS POBEDNIK 1. SEZONE "PAROVA"? Prošlo je 13 godina, skroz je drugačiji, bićete baš iznenađeni kada vidite kako IZGLEDA

Rijaliti -

Karatista Miloš Vuković Riki i njegova tadašnja izabranica Zorica Dukić, odneli su pobedu u prvoj sezoni rijaliti programa “Parovi“, krajem 2010. godine. Posle četiri meseca, otišli su bogatiji za dvesta pedeset hiljada evra i poneli titulu najboljeg VIP para.

Kako danas izgleda Miloš Vuković Riki?
Kako danas izgleda Miloš Vuković Riki?foto: printskrin

Njihova veza u rijalitiju bila je mirna i tiha, sa par svađa, dok su mnoge veze tada brujale sa velikim brojem raskida i pomirenja. Zorica se tada pojavila u javnosti, te i nakon raskida nastavila da bude učesnica tadašnjeg rijaliti programa, dok je Miloš odlučio da se povuče, posvetio se mirnom životu, ali i sportu kojim se bavio.

Nakon godinu dana veze, oni su odlučili da se raziđu, te se Zorica vraća u žižu javnost, ponovo ulazi u rijaliti i započinje vezu sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, koja je imala veliki broj svađa, i pomirenja, a na kraju su doživeli krah iste.

Naspram nje, njena prva rijaliti ljubav, Vuković, skrasio se pored supruge Tee sa kojom ima i ćerkicu.

Kurir / Srbija Danas

Bonus video:

10:31

STARS-EP104

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track