ĐEDOVIĆ OTKRIVA KOJA PEVAČICA MU JE DALA SAVET PRED ELITU! Naoružao se informacijama, učesnicima neće biti lako! PADAJU MASKE
Foto: Printscreen Amidži šou

intervju

ĐEDOVIĆ OTKRIVA KOJA PEVAČICA MU JE DALA SAVET PRED ELITU! Naoružao se informacijama, učesnicima neće biti lako! PADAJU MASKE

Rijaliti -

Marko Đedović jedan je od učesnika rijalitija "Elita", koji počinje večeras. Kako kaže, sa nestrpljenjem očekuje da se ponovo useli na najpoznatije imanje u Srbiji, a u intervjuu je otkrio šta ga je savetovala njegova bliska prijateljica Svetlana Ceca Ražnatović.

Marko Đedović
foto: Kurir televizija

Vraćaš se u belu kuću posle pauze od godinu dana koju si proveo kao voditelj "Zadruge". Kako se osećaš, da li imaš tremu ili jedva čekaš da "Elita" počne?

- Jedva čekam, iskreno, nemam tremu jer je to moj teren. Jedva čekam da počne spektakl, da ostavim telefon i da uživam u "Eliti". Napolju mi je napornije jer imam mnogo obaveza, a u "Zadruzi" uživam.

Šta te je motivisalo da ponovo uđeš? Honorar ili ti je rijaliti jednostavno ušao u krv?

- Ovim pitanjem ste uboli u centar i naveli ste oba razloga. Volim rijaliti, to je svima jasno kao dan, ali ni honorar nije zanemarljiv.

Mnogima si skidao maske u rijalitiju. Da li publika može od tebe da očekuje da ćeš i ove godine otkriti tajne koje zadrugari žele da sakriju?

- Ove godine ćete saznati u kojoj zabludi smo svi živeli mesecima, a nakon toga ljudi će prestati da veruju u priče koje zadrugari pričaju. Mislim da će nakon toga da se fokusiraju na postupke i ponašanje zadrugara, a ne na to šta govore.

Milena Kačavenda, Ana Ćurčić
foto: Petar Aleksić, Printscreen

Milena Kačavenda takođe je učesnica "Elite". Kakvo je tvoje mišljenje o njoj? Da li ste se upoznali?

- Nismo se nikada ni sreli, a ne upoznali. I ne treba da se upoznajemo jer želim da naš susret bude zabeležen. Moram da naglasim, ne želim nikoga da pljujem, mene zanima samo istina i ono što se dešavalo a da mi ne znamo. Mislim da su svi lagali, ali da kuma ima mogućnost da najzad bude iskrena po pitanju nekih stvari, jer ja istinu znam.

Šta misliš, ko je u pravu u tom sukobu, Ana ili Milena? I šta misliš o celoj toj drami?

- Mislim da previše ničega mora pući. A mislim i da niko do kraja nije bio ispravan. Od kume želim da čujem ko je bio više, a ko manje ispravan.

Nenad Macanović Bebica, Marija Kulić, Miljana Kulić
foto: Kurir, Instagram, Antonio Ahel/ATAImages

Rat Kulića protiv svih traje već nedeljama. Miljana i Marija tvrde da je Bebica prevarant koji ih je iskoristio za 10.000 evra, dok je on slične optužbe uputio na njihov račun. Ko je tu u pravu, a ko ne govori istinu?

- To je pravo pitanje, jer nikom nije jasno da li su Kulići lagali onda kada im je Bebica bio najbolji ili sada kada im je najgori. Mislim da je tu u pravu samo onaj ko se skloni.

Kakav je osećaj kada te Marija i Miljana javno prozivaju, pogotovo što je javnost zna da si im pomogao kada im je bilo najteže?

- Meni je savest mirna, a duša čista. Ko god mi se obrati za pomoć, svakome bih izašao u susret, a sve posle toga je njihova sramota. Od mene niko nije čuo ružnu reč na njihov račun. Ali i moje strpljenje ima granicu.

Ivan Marinković
foto: Printscreen Amidži šou

Miljana je i s Ivanom zaratila zbog sina Željka. Šta misliš o toj situaciji?

- Užasno je ako Ivan ne viđa Željka i ako dete pati za njim. Ali, ukoliko je sve to Miljanina laž, najbolje bi bilo da Ivan uzme starateljstvo nad sinom, pod uslovom da to želi. Nijedno dete ne sme da raste u okolnostima u kojima će pomisliti da su laži i manipulacije zarad medijske pažnje normalne životne stvari. Nadam se da u tim ljudima kao roditeljima ima bar malo empatije prema detetu, i da će njegove interese staviti iznad interesa sopstvene zadnjice.

Ko i šta će ti najviše nedostajati dok budeš u "Eliti"?

- Nisam patetičar i njanjavac koji glumi i plače u rijalitiju kada dobije poziv od prijatelja ili porodice. Meni će nedostajati porodica u određenim momentima, prijatelji, ali i razgovori sa Cecom, što lično, što telefonski. Naši razgovori su sve na svetu.

Ceca Ražnatović, Zvezde Granda, finale Zvezda Granda
foto: Petar Aleksić

Da li ti je Ceca sala neki savet pred ulazak?

- Rekla mi je samo da u svakom momentu budem svestan toga ko sam i šta sam. Ceca je jedna od tri moje prijateljice od koje sam više naučio o životu nego što bi neki mogli i kad bi imali devet života. Svaki dan proveden sa ženom koja piše istoriju jednog naroda, i to ne samo muzičku, za pametnog je savet.

Mensur Ajdarpašić
foto: Nemanja Nikolić, Printcsreen

Mensur je takode učesnik "Elite", a mnoge zanima njegov odnos s Anđelom Đuričić. Šta se tu desilo?

- Mislim da su njih dvoje imali nešto, ali Mensur to neće reći. Isto kao i za mnoge za koje znam da je s njima imao nešto, a nikada nije rekao.

Nenad Aleksić Ša
foto: Kurir, Printscreen/Instagram

Mnoge je iznenadila vest da se Nenad Aleksić Ša razvodi nakon samo mesec dana otkako se venčao u crkvi. Da li si i ti bio iznenađen?

- Nažalost ne, jer je Ša postao laka meta za promociju raznih oblika života samo zato što i dalje veruje u ljubav iz bajke.

Tara Simov
foto: Instagram/Printscreen

Bio si prijatelj Tari Simov u dve sezone "Zadruge". U kakvim ste sada odnosima i da li si joj čestitao na prinovi?

- Naravno da sam joj čestitao i jako mi je drago da je našla svoju sreću kada je rodila sina. Kada je reč o njenom partneru, nadam se da je srećna, i zaista joj to od srca želim.

Kurir/ Alo

Bonus video:

00:15

Marko Đedović pomaže Ermini Pašović posle operacije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track