"KAČAVENDA JE UŠLA PREGLUPO, OSTALI SU TELETABISI, IGRAĆU SE SA ZOLOM I BEBICOM" Janjuš iznenadio izjavama pre ulaska u ELITU!
Foto: Petar Aleksić

šok

"KAČAVENDA JE UŠLA PREGLUPO, OSTALI SU TELETABISI, IGRAĆU SE SA ZOLOM I BEBICOM" Janjuš iznenadio izjavama pre ulaska u ELITU!

Rijaliti -

Marko Janjušević Janjuš potvrdio je pisanja medije potvrdio je pisanje medija i biće novi učesnik Elite.

Bivši košarkaš ističe da je tek sada shvatio koliko voli svoju suprugu Enu, koju je prevario sa starletom Majom Marinković, ali ove sezone, potrudiće se da ne napravi grešku iz prethodne sezone.

Janjuš nam je takođe otkrio da je sada u odličnim odnosima sa Majom Marinković, što je mnoge iznenadilo, s obzirom na njihovu prošlost.

Janjuš, kuća, Kotež, Marko Janjušević Janjuš
foto: Printscreen/Paparaco lov, Damir Dervišagić

Za Kačavendu kaže da je presmešna i da ulazi preglupo. Takođe, tvrdi da su učesnici teletabisi, a da će se sa Zolom, Bebicom i Miksi "igrati".

Janjuš je u šaljivom maniru prokomentarisao Majinu novu estetsku korekciju, operaciju zadnjice: “Ako je ona srećna i ja sam”, a potom je prokomentarisao i Takija, za kog su svi mislili da je u vezi sa Teodorom, te je u svom maniru, pravio zezanciju na njihov račun.

Marko ističe da ima u planu da otvori biznis nakon elite u njegovom rodnom gradu. Planirao je da to bude bazen sa starosnom granicom.

Kurir.rs

Bonus video:

10:31

STARS-EP104

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track