KONTROVERZNI UČESNIK ELITE UDARIO NA JELENU IZ ZANE Tvrdi da mu je pevačica BABA, ona mu oštro uzvratila, evo u kakvom su SRODSTVU
Foto: Petar Aleksić

KONTROVERZNI UČESNIK ELITE UDARIO NA JELENU IZ ZANE Tvrdi da mu je pevačica BABA, ona mu oštro uzvratila, evo u kakvom su SRODSTVU

Rijaliti -

Influenser Uroš Stanić otkrio da je u srodstvu sa Jelenom Živanović i Zane te zapretio da će se tek pozabaviti njom, tvrdeći da ona uopšte nije cvećka.

Naime, on je progovorio o porodici, koja ga se navodno odrekla zbog učešća u rijalitiju, te otkrio da mu je Jelena Živanović iz grupe Zana baba, pa joj javno i zapretio.

- Jelena iz grupe Zana mi je baba, s mamine strane. I ona je katastrofa reagovala jer zna šta mogu da iznesem o njoj. Plaši se toga, nije cvećka, vrlo je bezobrazna - rekao je Uroš na spektakularnom otvaranju "Elite", dok pevačica tvrdi da među njima nema nikakve zle krvi, te da se, iako su rod, gotovo i ne poznaju.

Elita, Uroš Stanić
foto: Petar Aleksić

- Žao mi je što su ga se roditelji odrekli, kako kažete, to zaista ne znam, nisam ni s jednom ni s drugom stranom u nekom stalnom kontaktu, vidimo se i čujemo jednom godišnje, kako kažu, na venčanjima i sahranama. Želim mu svu sreću, to je sve što imam da kažem - rekla je Jelena i objasnila u kakvom su tačno srodstvu:

Jelena Živanović, okt 2016
foto: Dragan Kadić

- Nekad su razlike između dece bile i po 25 godina, to su vremena gde se rađalo više dece nego danas i gde su razlike između njih bile velike. Moja mama je rodila šestoro dece, moja baba osmoro, to je za ta vremena bilo normalno. Mene je majka rodila u 35, što je bilo čudno u to vreme, kao kasno, zato nisam samo baba, već i prababa, uopšte nije bitno da l' znam i poznajem tu decu ili ne. Moja majka je imala četiri sestre, to je ta razlika, moja tetka je mogla da meni bude baka. U inostranstvu svi kažu kazn, kao rođak, samo se kod nas to tera u detalje, kolena itd. Uroš je, u stvari, rod po maminoj liniji, ja sam njegovoj majci tetka, a razlika između nas je šest meseci, znači baba-tetka, kako se kod nas kaže, to tako ispada. Svima zvuči smešno, ali je u suštini normalno, ta moja jedna tetka je bila 1914. godište. Urošu bih mogla da budem i baka, mada ne bi ako je direktno srodstvo.

kurir.rs/republika

Bonus video:

04:33

Uros Stanić - moja baba je Jelena iz grupe Zans

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track