FUDBALSKI TRENER KOJI JE UŠAO U ELITU PROKOCKAO 200.000 EVRA! Morao je zbog dugova SVE DA PRODA, otkrivena ŠOKANTNA ispovest
Foto: Printscreen

neverica

FUDBALSKI TRENER KOJI JE UŠAO U ELITU PROKOCKAO 200.000 EVRA! Morao je zbog dugova SVE DA PRODA, otkrivena ŠOKANTNA ispovest

Rijaliti -

Atraktivni fudbalski trener koji ima 33 godine, Aleksandar Anđelić u "Elitu" se uselio u subotu 2. septembra.

Neposredno pred sam ulazak u studio Aleksandar je za jedan portal progovorio o cilju ulaska, tajnama iz karantina, kao i o detaljima iz svog života.

Bio si u karantinu, je l' si načuo neke priče? Ko je s kim šta radio u sobama?

Svašta je bilo. Načuo sam mnogo priča, najaktivniji je bio Danijel, obišao je svaku sobu, a šta je bilo ne znam. Mogu da kažem da je mladi gospodin Uroš, doktor, bio dosta aktivan. Pikirao je dvoje i troje ljudi. Ja sam načuo to za Božu Džonsa, ne znam koliko mogu da tvrdim, ali sam načuo da je došlo do poljupca između njega i analitičara, Slobodana. Nisam načuo, video sam, nije bilo usta na usta, ali obraz uz obraz je bio.

Aleksandar Anđelić
foto: Pritnscreen/Facebook

Ti si neko koga bivša žena miri sa bivšom devojkom, je l' to istina?

Da. U ovom mom slučaju je sve moguće.

Rekao si da si imao problema sa kockom. Koliko si najviše prokockao?

Jeste. Ne znam tačno da ti kažem, ali u tom svom ludilu i bunilu, ali je sigurno bilo preko 200.000 evra...Kako sam otplaćivao zaduživanja?! Na rate, radio razne poslove da bi vratio, prodao jedan deo svoje imovine da bi vratio sve te dugove.

Koji je tvoj cilj ulaska u "Elitu"?

Moj cilj ulaska su baš ta dva razloga. Prvi jeste da okolini i najbližima pokažem da sam izašao iz svih tih gluposti i dugova, da sam druga osoba u odnosu na onu koja sam bio, a glavni cilj jeste da svoju voljenu osobu, devojku, koja me je ostavila zbog tog nekog lošeg života koji je imala sa mnom, da joj pokažem da sam i na ovaj korak spreman zbog nje.

Aleksandar Anđelić
foto: Printscreen

Kurir.rs / Pink

Bonus video:

10:25

STARS-EP127

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track