"SPRŽEN SI OD ŽUTOG, ZAŠTO SI SINA STRPAO U DOM?" Dejan Dragojević razvalio Asmina, izneo skandalozne DETALJE, bićete ŠOKIRANI
Dejan Dragojević, Foto: Ana Paunković, Printscreen/Instagram

drama se nastavlja

"SPRŽEN SI OD ŽUTOG, ZAŠTO SI SINA STRPAO U DOM?" Dejan Dragojević razvalio Asmina, izneo skandalozne DETALJE, bićete ŠOKIRANI

Rijaliti -

Dejan Dragojević, pobednik "Zadruge 5", sinoć se oglasio i žestoko prokomentarisao aktuelna dešavanja u rijalitiju "Elita". Njegovo komentarisanje nije se dopalo oženjenom vereniku Stanije Dobrojević, Asminu Durdžiću, pa je danas odlučio da mu odgovori putem svog storija na društvenoj mreži Instagram.

Na hrpu iznetih gadosti i optužbi sad je u svom stilu putem Instagram profila odgovorio Dejan Dragojević.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen

- Asim Betmen u usta mu ga metnem. Šutnula te Standža, kaže da nosiš fejk Versaći i da noge ti smrde kroz patike. I nisam Dejan Caroj*bić, nego Asimoje*bić. Ja sam tvoj Bob Kane, on je napravio Betmena, a ja ću tebe - piše na storiju, dok na sledećem stoji:

- Kako se osećaš kad kao otac iznosiš informacije da je žena (majka tvog deteta) narkomanka. Kako ćeš objasniti svojoj ćerki da si joj oskrnavio majku za sva vremena? I da je najgora na svetu... Rodila ti je onu lepotu. Idi opet kod Karamujića da ti uradi tehnički, spržen si od žutog. I zašto si sina strpao u dom? Ti si socijalni radnik, svu svoju decu si u dom poslao. Ti si najgori otac babo veka... Ne živim na marsu i ne preti mi, jer ako tebi krenu svi Stanijini zvaćeš Elon Muska da uzmeš kartu za Neptun. Ne brani ti Staniju, nije ti dete rodila i nemaš ti uslove za nju šupalj džep. Obezbedi svoju krv, osiguraj dom, ne budi džek kad si krek, skini se sa kašike. Dosta od mene, upali Tiktok da te giftam - pisalo je na storiju.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen

Kurir.rs / Pink

Bonus video:

10:25

STARS-EP127

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track