NEVIĐENA DRAMA U ŠIMANOVCIMA! Robijašica ušla u crveno i skočila na zadrugarku, cimeri poleteli da spreče HAOS: ŠOK SCENA
Foto: Printscreen Zadruga

živci pucaju po svim šavovima

NEVIĐENA DRAMA U ŠIMANOVCIMA! Robijašica ušla u crveno i skočila na zadrugarku, cimeri poleteli da spreče HAOS: ŠOK SCENA

Rijaliti -

U "Eliti" je tokom emisije "Pitanja novinara" došlo do žestokog i iznenadnog obračuna između Teodore Radojičić i Marije Malivuk.

Njih dve su se brutalno posvađale u pušionici, a ovaj sukob niko od cimera nije očekivao, pa čim su čuli dranje pojedinci su poleteli da spreče nastavak haosa i moguć fizički kontakt.

Marija Malivuk
foto: Printscreen Zadruga

Haos je nastao u trenutku kad su Teodoru novinari pozvali da priča o odnosu sa Nikolom Bukilićem, ali ona to od besa nije ni čula, nego je odletela da se svađa sa Marijom.

Njih dve su se jedna drugoj unosile u lice, ali su ih cimeri brzo razdvojili i Radojičićeva je otišla da odgovara na pitanja, a Marija da besni zbog sukoba.

Marija Malivuk
foto: Printscreen Zadruga

Marija je nakon toga počela da preti da će Teodori posle rijalitija napraviti haos i da, kao i Radojičićeva, iza sebe ima robiju i ozbiljan kriminalni dosije.

- Sad ću da se diskvalifikujem, pa će da vidi ko sam napolju. Bila sam i ja u zatvoru, radila i drogu i kamatu i sve, na Malti sam bila. Neće meni Teodora da se k**** - besnela je Marija, a cimeri su davali sve od sebe da je smire, kako se sukob ne bi dalje nastalvjao.

U nastavku noći njih dve nisu obraćale pažnju jedna na drugu, jer su verovarno obe ohladile glave i shvatile da je pametnije da se ne svđaju i ne govore jedna drugoj gnusne stvari.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

05:05

Teodora Radojičić - Tetovaža na intimnom delu tela posvećena je muškarcu koji nije više u mom životu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track