KAČAVENDA I SANJIN POTPUNO RASKRINKANI! Ova FOTKA je DOKAZ da je šutnuo devojku zbog nje? Zagrlili se i RAZMENJIVALI NEŽNOST javno
Milena Kačavenda i Sanjin Horvat, Foto: Printscreen

nezgodno

KAČAVENDA I SANJIN POTPUNO RASKRINKANI! Ova FOTKA je DOKAZ da je šutnuo devojku zbog nje? Zagrlili se i RAZMENJIVALI NEŽNOST javno

Rijaliti -

Sanjin Horvat je danas preko video poziva u programu uživo raskinuo sa devojkom, jer nije htela lično da razgovara sa njim, već ga je pozdravila preko njegove majke.

Takmičar "Elite" Sanjin Horvat danas je dobio poziv sa najbližima, a umesto devojke, javila se njegova majka, zbog čega se on razočarao. Počeo je da besni, pa uživo u programu raskinuo sa devojkom. Sanjin nije mogao da se smiri. Otišao je do spavaće sobe, gde je nastavio da besni i govorio da će izaći iz "Elite", a svi takmičari su pokušavali da ga obuzdaju.

Elita
foto: Printscreen

Jedina je danas uspela da ga oraspoloži Milena Kačavenda, koja je po mišljenju većine ukućana glavni "krivac" za raskid, jer su mu se stvorila osećanja prema njoj, kao o njoj prema njemu. Njih dvoje su posle radio-emisije šetali po dvorištu Bele kuće i razgovarali, a Kačavenda je odlučila da mu osmeh na lice vrati zagrljajima i večerom.

- Ja sam došla tebe da zagrlim. Rekla bih nešto što nije za današnji dan, reći ću kad tema bude zabavnija - govorila je Milena i zagrlila Sanjina:

- Ne mogu ništa, najradije bih se ubio - dodao je Horvat, a onda je ona odlučila da ga oraspoloži večerom, na šta je Sanjin rado pristao:

Elita
foto: Printscreen

- Bićeš na vratima, nemam noge da obilazim.

Milena se odmah bacila na posao i otišla u deo za odabrane, gde trenutno spava, kako bi spremila večeru za Sanjina, a on ju ne čekao ispred vrata, kao što je od njega i tražila.

Kurir.rs / Alo

Bonus video:

10:25

STARS-EP127

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track