BEBICA DAO ZNAK DA SE OBJAVI INTIMNI SNIMAK MILJANE KULIĆ DOK ORGIJA SA ČETVORICOM! Ona se skroz pogubila, potpuno je VAN SEBE
Bebica i Miljana, Foto: Petar Aleksić

šok

BEBICA DAO ZNAK DA SE OBJAVI INTIMNI SNIMAK MILJANE KULIĆ DOK ORGIJA SA ČETVORICOM! Ona se skroz pogubila, potpuno je VAN SEBE

Rijaliti -

Miljana Kulić dobila je u emisiji "Pitanja gledalaca" pitanje vezano za Nenada Macanovića Bebicu. Publiku je zanimalo da li ona i dalje gaji emocije prema njemu, a ona je sve negirala.

- Ja njega ne volim, emocije su mi u minusu. On se kačio na mene, a onda sam se ja obratila Bojani da me brani - rekla je Miljana.

- Ona je meni u totalnom minusu, ne zanima me, juri me na sve strane - dodao je Bebica.

Bebica
foto: Printscreen

Voditeljka je upitala Bebicu šta se dešava sa intimnim snimkom o kom je govorio, pa je pozvao ljude da ga okače.

- Imamo njene inimne slike i sada molim da se sve okači na Instagram, sa njih četvoricom. I sluku da mi je Miljana to poslala. Ona neka okači o meni sve što ima i ja ću o njoj - poručio je Macanović.

- Ja nemam ništa o njemu, i nije bilo četvorica, nego osmorica - odbrusila je Kulićeva, a onda sela dok su cimeri komentarisali kako je potpuno pogubljena i van sebe.

Miljana Kulić
foto: Printscreen

- Ja sam videla te slike. Miljana i ja smo se pomirile, ali ona je meni pre ulaska pretila preko fan grupe, ja sam to dala novinarima - ubacila se Slađa Lazić.

Kurir.rs

Bonus video:

10:25

STARS-EP127

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track