PRODUKCIJA ELITE IZDALA VANREDNO SAOPŠTENJE! Večeras se dešava nešto što će promeniti TOK RIJALITIJA, učesnicima NEĆE BITI DOBRO
Elita, Foto: Printscreen

haos

PRODUKCIJA ELITE IZDALA VANREDNO SAOPŠTENJE! Večeras se dešava nešto što će promeniti TOK RIJALITIJA, učesnicima NEĆE BITI DOBRO

Rijaliti -

Petak je dan u rijalitiju koji je predviđen za emisiju "Pitanje novinara". Učesnici rijalitija tad moraju da odgovaraju pripadnicima sedme sile na žestoka pitanja i opravdaju sve ono što su radili u prethodnoj nedelji.

Međutim, produkcija televizije Pink danas je izmenila plan i program, pa će pre emisije u Belu kuću da se useli neki novi takmičar.

Elita
foto: Printscreen

Još uvek nije zvanično potvrđeno ko će večeras biti vanredno ubačen, ali se na društvenim mrežama spekuliše da je u pitanju neko od bivših zadrugara, koji su tokom boravka u prethodnim rijalitijima imali jako burno takmičenje i ko može da totalno poremeti nekog od aktuelnih stanara u Šimanovcima.

Do sad su bila dva vanredna ubacivanja, u prvom je ušla Helena Foks, a u drugom Nenad Aleksić Ša, koji je u studiju sve dirnuo svojom emotivnom pričom o rastanku sa suprugom Vanjom Aleksić.

- Nisam odustao. Ona je malo ljuta na mene. Ne bih sad previše o tome, ako bude prilike u "Eliti", ja ću to otkriti. Iz gluposti smo se rastali. Rekla mi je da ne zna zbog čega opet ulazim, kao i da sam ishitreno odreagovao. Kazala mi je da pokažem da sam dobar, ko sam i šta sam. Kriv sam ja, kriva je i ona - istakao je reper, pa dodao:

- Mene ne zanima da se u rijalitiju ku*vam. Želim da sada pokažem sebe. Na devojkama je da probaju, a moje je da ih odbijem. Ja znam šta hoću, a šta neću. Ona zaslužuje ljubav od mene, bila je iskrena i dobra, a ja nisam u svemu mogao da budem fer, jer su me remetile neke stvari iz prošlosti - rekao je Ša.

Elita
foto: Printscreen

Kurir.rs / Alo

Bonus video:

01:41

Beograd, Vučić, Hoćemo li za jedne govoriti elita a za druge rulja i sendvičari, jedni uzvišeni, a drugi uniženi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track