"MATORA JE ZASLUŽILA..." Oglasila se Sandra Rešić nakon burnog raskida Jovane i Anite: Raskrinkala ih do KOSKE!
Foto: screenshot

EVO ŠTA MISLI DA ĆE SE DALJE DEŠAVATI

"MATORA JE ZASLUŽILA..." Oglasila se Sandra Rešić nakon burnog raskida Jovane i Anite: Raskrinkala ih do KOSKE!

Rijaliti -

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović, sveže venčane učesnice "Elite", tokom ovog popodneva žestoko su zaratile, na iznenađenje mnogih.

Naime, Anita je otkrila da joj Matora često pod pokrivačem zamera intimne odnose sa Lazarom Čolićem Zolom, koje je imala tokom trajanja "Zadruge 6", te su pljuštale uvrede ovog popodneva u spavaćoj sobi.

Anita Stanojlović, Jovana Tomić Matora
foto: Printscreen Zadruga

S tim u vezi, oglasila se pevačica i bivša zadrugarka Sandra Rešić, koja je bila jedna od retkih koje su se našle na njihovom venčanju, a koja je bez ustezanja prokomentarisala ovu situaciju.

- Evo ako mi veruješ poznavajući Matoru, Anitu malo manje, ovo je kisela voda, ovo je ništa, pomiriće se do večeras, noćas ispod jorgana ujutru na kafi, ništa specijalno i što već nismo videli u Matorinim svađama. Matora je uvek bila što na um to na drum, rekla sam joj 100 puta da za razliku od 99% ljudi ona zaista živi realan život tamo. Nema barijeru koju bi negde ako ništa sada zbog ozbiljnog braka trebalo da ima, pa da se rešavaju stvari na drugi način ko god da je kriv, odmah kažem ne stajem ni na čiju stranu, jer zna i Matora da pretera, a zna i Anita - rekla je Sandra, te je dodala:

Sandra Rešić, Matora
foto: Printskrin/Instagram, Nemanja Nikolić

- Apsolutno ne podržavam šta je Anita rekla za Matorinu mamu, ne mislim na psovku, to u besu svi govorimo, nego na sve posle. Takođe ne opravdam ni Matoru što zna da i kad treba da pohvali, zna da pecne za nešto što ona čak i ne misli da je peckanje, jer opet kažem, Matoru računajte kao nekog ko od svih njih zajedno za 7 godina, najrealniji život živi tamo. To joj se masu puta obije o glavu. Nadam se da neće u ovom odnosu, jer bih volela da opstanu, zbog Matore bih volela. Zaslužila je - zaključila je Rešićeva.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

01:56

NJENA GRIMASA GOVORI SVE! Sandra Rešić ŠOKIRANA! Sledila se kada je u emisiji saznala detalj o učesnici rijalitija! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track