NAKON ŠTO ON UĐE U ELITU, MATORA I ANITA SE RAZVODE? Isplivao SKANDALOZAN razgovor, kamera uspela sve da snimi, nije se EMOTIVALO
Matora i Anita, Foto: Printscreen

šok

NAKON ŠTO ON UĐE U ELITU, MATORA I ANITA SE RAZVODE? Isplivao SKANDALOZAN razgovor, kamera uspela sve da snimi, nije se EMOTIVALO

Rijaliti -

Zadrugarka Jovana Tomić Matora i njena supruga Anita Stanojlović su sinoć imale žestoku svađu, tokom koje su više puta pomenule definitivni razvod braka.

Jovana Tomić Matora
foto: Printscreen Pink Tv

Kasnije su uspele malo da primire strasti, ali ta situacija nije dugo potrajala.

Tomićeva je danas iskoristila priliku da se požali cimerki u trenutku dok je Anita bila u prodavnici. Matora je priznala da je šokirana odnosom sa svojim "piletom", jer nije baš srećna u braku, a i sluti da će neki Anitin bivši momak ući uskoro u rijaliti da im pokvari odnos.

- Znam da će da uđe neki bivši, jer sam mu sad digla cenu. Znaju da sam srčana, da imam reakciju. Gledam da spasim brak ako mogu, ako ne, ćao - zdravo! Mislila sam da će mi biti mnogo lepše sa njom, ali sam se zaj*bala. Previše sam sebe precenila. Još ona nervozna klinka, neiživljenja. Da nisam popustila sad, ona bi razlupala prodavnicu - ispričala je Matora.

Kurir.rs / Srbija Danas

Bonus video:

04:03

Matora i Anita

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track