"ŠA NIJE DOŠAO NA SVET DA PROMOVIŠE NEŠTO LEPO" Tomović mu se zbližio s bivšom ženom pa sad opleo! Nije zaobišao ni Janjuša
Foto: Public Daktilo, Public Bojan Tralovic, Petar Aleksic

direktno

"ŠA NIJE DOŠAO NA SVET DA PROMOVIŠE NEŠTO LEPO" Tomović mu se zbližio s bivšom ženom pa sad opleo! Nije zaobišao ni Janjuša

Rijaliti -

Bivši rijaliti učesnik Vladimir Tomović komentarisao je rijaliti "Elitu", a jedna od tema bio je i njegov odnos s Nenadom Aleksićem Ša.

Vladimir Tomović
foto: Printscreen/Instagram

Njih dvojica su zajedno boravili u jednoj sezoni "Zadruge", gde su ulazili u svađe, a nakon što je Tomović diskvalifikovan, zbližio se s reperovom bivšom suprugom Ivanom, za koju su svi pričali da mu je devojka.

Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen TV Pink

- Sve što sam mu rekao i dalje mislim, nije to mesto da se pokažu onakve stvari. Meni je njega žao, stariji je od mene godinu ili dve, a zaroboljeno je dete u čoveku. Ja ne znam koja je njegova sudbina, ali na svet nije došao da promoviše nešto lepo - rekao je Vladimir Tomović u emisiji kod Jovane Budisavljević.

Voditeljka ga je nakon toga upitala da prokomentariše učešće Marka Janjuševića Janjuša u rijalitiju "Elita" i njegov odnos sa devojkama, pogotovo kad je u pitanju Aneli Ahmić.

Marko Janjušević Janjuš, Aneli Ahmić
foto: Petar Aleksić

- Simpatično mi je sve što Janjuš radi, ali za njega mogu da kažem da je degenerik. U odličnim smo odnsima, zato i kažem. Izgladio je odnose sa ženom, presrećan sam. Ja bih sve na svetu dao da imam pored sebe ženu i dete, ti imaš konju jedan, a odmah se valjaš tu sa nekim polu k*********a. Rizikuje sve sa ženom, baš me nervira. Mislio sam da se opametio. Sve stavlja na stranu, zarad tri s***a - govorio je Vladimir.

Kurir/ Republika

Bonus video:

10:47

Intervju Vladimir Tomović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja