SANJIN HORVAT I KAČAVENDA POTPUNO RASKRINKANI! Produkcija odlučila da pusti TAJNE SNIMKE, učesnici PREBLEDELI od šoka
Sanjin Horvat, Foto: Printscreen

hit

SANJIN HORVAT I KAČAVENDA POTPUNO RASKRINKANI! Produkcija odlučila da pusti TAJNE SNIMKE, učesnici PREBLEDELI od šoka

Rijaliti -

Tokom emisije "Gledanje snimaka" emitovan je ljubavni klip Milena Kačavende i Sanjina Horvata na kojem su prikazani mnogi njihovi zajednički trenutci i momenti zbog kojih su takmičari, a i publika pomislili da su se ovde rodile emocije.

Milena nije mogla da sakrije osmeh na svom licu dok je gledala kako su ona i diskvalifikovani Sanjin provodili dane u "Eliti", a takmičari su jedva dočekali da daju svoj sud, gde su se svi koji su se javili za reč složili da je Horvat odlepio za kumom i da je zbog nje pobegao iz rijalitija.

Milena je svojim cimerima nakon snimka otkrila da je Sanjin planirao da joj nešto pokaže za Božić i da smatra da ga je bubica sprečavala da joj kaže iskreno sve što misli o njihovom ondosu i svojm osećanjima.

- Ja sam sinoć rekao neke stvari ovde, ni Aneli i i ja se ne družimo ovako blisko. Neću reći da je bio zaljubljen, ali ja sam bio u istoj situaciji u "Zadruzi 3". Ako voli svoju devojku, nije trebalo da ode - poručio je Janjuš, a Munjez je dodao da misli da je Sanjina najviše izbacilo iz šina kad nije bio izabran za kuminu omiljenu osobu.

Milena Kačavenda
foto: Printscreen

- Ovo je samo 10% svega, ali ljudi napolju su sve videli. Postojala su i ovde gurkanja kao i ostale priče. Njemu je ono ne javljanje bila samo slamka da otkači devojku. Nije mogao da izdrži svoju nesigurnost u Milenu, pa je otišao - prokomentarisao je Marko Đedović.

Kurir.rs / Alo

Bonus video:

02:29

Milena Kačavenda i Miljana Kulić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track