BIVŠA ZADRUGARKA POKAZALA NOVE SILIKONE! Skinula se i pokazala OGROMNE grudi, planira i ugradnju IMPLANTA U OVAJ DEO TELA
Foto: Printscreen/Instagram

EVO KAKO SADA IZGLEDA

BIVŠA ZADRUGARKA POKAZALA NOVE SILIKONE! Skinula se i pokazala OGROMNE grudi, planira i ugradnju IMPLANTA U OVAJ DEO TELA

Rijaliti -

Bivša rijaliti učenica Anja Todorović pohvalila se novim grudima na društevnim mrežama.

Naime, od Anjine operacije prošlo je već više od 20 dana, a kako se skoro pa skroz oporavila, odlučila je da svojim pratiocima pokaže kakve grudi je uradila i kako izgleda njeno telo nakon što je ugradila silikone.

Poznato je da Todorovićeva često kači provokativan sadržaj na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, zbog kojeg redovno dobija žestoke kritike i negativne komentare, ali nju to ne dotiče, pa i nastavlja da radi ono u čemu uživa.

Anja je ispozirala i u kupaćem kostimu, koji je njene nove grudi isticao u prvi plan. Primetno je da je Todorovićeva znatno uvećala grudi, a očigledno je da je jako zadovoljna rezultatom, jer svaki dan objavi po nekoliko slika u provokativnim izdanjima.

Anja Todorović, Jovan Cvijetić Cvele
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, kako su nedavno preneli domaći mediji Anja je navodno rešila da uveća i zadnjicu, a njenom vereniku zbog toga nije svejedno.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

03:25

Ana Jovanović i Anja Todorović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja