ŠOK! EVO KO JE POBEDNIK ELITOVIZIJE! Oni su odneli trostruku pobedu, a ova grupa je RASPAMETILA ŽIRI! Bogate nagrade
Foto: Ata images

ŠOK! EVO KO JE POBEDNIK ELITOVIZIJE! Oni su odneli trostruku pobedu, a ova grupa je RASPAMETILA ŽIRI! Bogate nagrade

Rijaliti -

Voditeljka Dušica Jakovljević saopštila je da su najviše glasova novinarskog žirija imali Marko Janjušević Janjuš i Mensur Ajdarpašić, koji su dobili vrednu nagradu.

Najviše glasova putem društvene mreže "Fejsbuk" dobila je grupa koju čine Milena Kačavenda, Marko Đedović i Nemanja Gačić. Voditeljke Ana Radulović i Ivana Šopić. su im uručile vrednu nagradu. Oni su se zagrlili i počeli da skaču od sreće.

Mensur Ajdarpašić, Marko Janjušević Janjuš
foto: Ata images

Najviše glasova putem društvene mreže "Instagram" dobili su Mensur Ajdarpašić i Marko Janjušević Janjuš.

Nakon Fejsbuk i Instagram nagrade, uručena je i nagrada sa TikTok-a. Voditeljka Dušica Jakovljević otkrila je da su pobednici sa ove društvene mreže ponovo Mensur Ajdarpašić i Marko Janjušević Janjuš.

Nakon što su proglašeni pobednici novinarskog žirija i pobednici društvenih mreža, došlo je vreme da publika i takmičari saznaju ko je ostavio najjači utisak na stručni žiri koji su činili Mira Škorić, Sandra Rešić, Vesna Đogani, Mirko Gavrić i Ljupka Stević.

Mensur Ajdarpašić, Marko Janjušević Janjuš
foto: Ata images

Svaki član stručnog žirija podelio je svoje poene po dobro poznatom sistemu glasanja, a najviše bodova osvojili su Milena Kačavenda, Marko Đedović i Nemanja Gačić.

Veliki šef je pobednike stručnog žirija spremio bogatu nagradu, koju su oni preuzeli u bekstejdžu.

Voditeljka Dušica Jakovljević je saopštila da su pobednici SMS glasanja upravo Marko Janjušević Janjuš i Mensur Ajdarpašić, te su mu nagradu uručile voditeljke Ivana Šopić i Ana Radulović.

kurir.rs

Bonus video:

01:01

Mensur - Ja sam pobednik ove igre

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track