STANIJA DELILA ASMINA SA OVOM STARLETOM! Bivša zadrugarka raskrinkala Dobrojevićevu i razotkrila SKANDALOZNE DETALJE: "Imam DOKAZ"
Foto: Sonja Spasić, Printscreen/Instagram

ŠOK SAZNANJE!

STANIJA DELILA ASMINA SA OVOM STARLETOM! Bivša zadrugarka raskrinkala Dobrojevićevu i razotkrila SKANDALOZNE DETALJE: "Imam DOKAZ"

Rijaliti -

Bivša zadrugarka Viki Mitrović je sve iznenadila kada je priznala da je imala aferu sa Stanijinim dečkom, Asminom Durdžićem.

- Nisam znala da je u vezi sa Stanijom i to veče je slavio rođendan u klubu i mi smo završili zajedno. Ona ga je sutradan zvala i tražila mu je roleks nazad koji mu je poklonila za rođendan i raskinula sa njim. Ja sam ostala u šoku- rekla je Viki. Imam i stori, dokaz za to- rekla je Viki.

Viktorija Mitrović
foto: Printscreen RED tv

- 24. april sam ja prisustvovala tom rođendanu slučajno, završila je kod njega slučajno. To jutro je Stanija zvala i napravila haos, ja sam ostala u šoku. Sa njom se nisam čula niti sam imala komunikaciju, znam da me izvređala i da je završila sa njim - rekla je Viktorija u emisiji Pitam za druga.

U tom trenutku se u razgovor uključila i Žana koja je prokomentarisala situaciju:

- Znači da je Asmin prevaren od strane Stanije Dobrojević - rekla je Žana.

Stanija Dobrojević, Aneli Ahmić
foto: Printscreen/PINK, Nemanja Nikolić

Podsetimo, Stanija je nedavno dobila priliku da uđe na velelepno imanje u Šimanovcima i suoči se sa Aneli Ahmić, koja ju je optužila da joj je preotela supruga, Asmina Durdžića. Starleta je nakon toga presekla i javno ostavila svog doskorašnjeg partnera.

Kurir.rs

Bonus video:

00:23

Evo šta radi Stanija Dobrojević dok je optužuju da je otela Ameli muža

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track