ISPLIVAO TAJNI DOGOVOR KAČAVENDE I PINKA! Milena otkrila šta joj je OBEĆANO kad izađe iz "Elite": Ovo NIKAKO nije smela reći!
Foto: Printscreen

izlanula se

ISPLIVAO TAJNI DOGOVOR KAČAVENDE I PINKA! Milena otkrila šta joj je OBEĆANO kad izađe iz "Elite": Ovo NIKAKO nije smela reći!

Rijaliti -

Sinoć se u "Eliti" odigrala emisija "Pitanja novinara", a takmičarka Milena Kačavenda ponovo je žestoko zaratila sa Nikolom Lakićem.

Između ostalog, Milena je u sukobu sa njim navela da je postigla dogovor sa televizijom Pink i da će nakon završetka ovog rijalitija postati voditeljka i tako u afektu otkrila detalje, koje nije smela da iznosi u javnost prema pravilima.

Milena Kačavenda
foto: Printscreen Zadruga

- Gospodin Lakić nije obavešten da ću ja biti voditeljka na Pink televiziji kad budem izašla. O tome nije informisan. Ovim putem da ga informišem da će ova baba sa 48 godina biti voditeljka na Pinku. A za njega ćemo da razmislimo, tačnije oni koji treba, možda ako se otvori neki kazino rijaliti - rekla je Kačavenda.

- Bojim se da ne želi da me kr**** kao Anu Ćurčić. Njemu smeta kad ja imam šta da kažem, a njima ne odgovoara da ja govorim tri sata, a to se traži od mene. Meni se zamera što sam se ja verila sa pokojnim verenikom, a Staniji se ne zamera za mesec dana veze i prstenom, a da ne pominjemo ono za sajber s***. Ja se sklanjam od onih koji mi skaču po živcima - istakla je Milena.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

02:29

Milena Kačavenda i Miljana Kulić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja