TAKI, ŠTA REČE? Marinković se oglasio nakon što su se Teodora i Bebica ljubili pred svima, ovim REČIMA PRIZNAO da su bili zajedno
Foto: screenshot

hit

TAKI, ŠTA REČE? Marinković se oglasio nakon što su se Teodora i Bebica ljubili pred svima, ovim REČIMA PRIZNAO da su bili zajedno

Rijaliti -

Da "tiha voda breg roni" dokazao je Nenad Macanović Bebica, koji je u utorak posle žurke u "Eliti" uspeo da zavede Teodoru Delić, te su u hotelu, gde borave ove nedelje, pali prvi vreli poljupci!

Bebica
foto: Printscreen

O tome su govorili, tokom emisije "Pitanja gledalaca", gde su istakli da neće da brzaju, već će pustiti da stvari idu svojim tokom. S tim u vezi mediji su kontaktirali Takija Marinkovića, s kojim Teodoru već nedeljama unazad povezuju.

Na pitanje kako komentariše sočne poljupce Teodore i Bebice, Taki kaže:

Ja uvek glasam za ljubav., Ona se ponaša shodno svojim gopdinama i uvek glasam za ljubav - poručio je Marinković, a medije je interesovalo da li je ljubomoran na Bebicu.

Taki
foto: Kurir televizija

Ne, nikada! Nikada nisam ljubomoran. Najviše volim kad mi devojka ima dečka (smeh)! Ja znam da sam ja nezamenljiv, posle Takija trava ne raste - ili idu u manastir ili se bese - u svom stilu poručio je Taki.

Kurir.rs / Pink

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track